przerwa w grze
+2
Col'sheer'ee
Woolandia
6 posters
Strona 1 z 1
przerwa w grze
Witajcie, jak zapewne niektórzy z was zauważyli gram ostatnio trochę mniej, a to z powodu pewnej uroczystości, która będzie miała miejsce w moim życiu... komu się jeszcze nie chwaliłem to zrobię to teraz, biorę ślub zatem mniej więcej do połowy lipca na pewno mnie nie będzie, więc proszę mnie nie skreślać, nie degradować, czy coś w tym stylu. Ale jak wrócę to biorę się do roboty i razem będziemy władać całą galaktyką !!!
Woolandia- Smuggler
- Liczba postów : 19
Re: przerwa w grze
Nikt Cię nie zdegraduje
Życzę Ci powodzenia na nowej drodze życia... będzie Ci potrzebne
Życzę Ci powodzenia na nowej drodze życia... będzie Ci potrzebne
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Powodzenia i udanego miesiąca miodowego! :-)
Artun- Jedi
- Liczba postów : 153
Napisałbym że po ślubie kobieta nie pozwoli Ci grać, ale ja jestem 2 lata po ślubie a bywało że przez parę miesięcy grałem dzień w dzień, więc to pewnie tylko taki stereotyp
gratki
gratki
To dopireo dziecko zmienia -póki brzdąc spał nonstop miałem czas na grę. Teraz jest zdecydowanie gorzej.Bobik napisał:Napisałbym że po ślubie kobieta nie pozwoli Ci grać, ale ja jestem 2 lata po ślubie a bywało że przez parę miesięcy grałem dzień w dzień, więc to pewnie tylko taki stereotyp
gratki
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
niestety problemy zdrowotne wyłączyły mnie z aktywności w grze, na 90% będę żeby wbić conquest The Trade Emporium od 4 sierpnia, wiec wybierzcie dobra planetę do podbijania, żebyśmy mieli szansę nie wiem, może poczekajcie z wyborem do wieczora i będzie widać na którą planetę jest najmniejsze parcie
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
Woolandia- Smuggler
- Liczba postów : 19
Woo, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Do zobaczenia w sierpniu
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Nie ma problemu Wool, w tym tygodniu wziąłem sobie na celownik wbicie 50k w Total Galactic War! Nadrobię za Ciebie:)
Artun- Jedi
- Liczba postów : 153
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: