Col na urlopie
4 posters
Strona 1 z 1
Col na urlopie
Jak pewnie zauważyliście (albo i nie ) byłem/jestem nieobecny zarówno na forum jak i grze. Wyjazd pracowniczy zajął mi więcej czasu i sił niż przypuszczałem. Od teraz dziś zacznę odrabiać zaległości i aktywnie planować i wprowadzać kolejne eventy RP.
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Re: Col na urlopie
Nie mów, że nie mogliście beze mnie się bawić xD
Col można powiedzieć, że teraz jest lekkie załamanie jeśli chodzi o aktywność ^_^
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Nie będę zakładał nowego tematu.
Wykorzystałem okres świąt do odpoczynku od gry, gildii i wszystkego. Myślę, że mi się udało. Od przyszłego tygodnia (czyli od jutra) uzupełnię opisy RP i jak mi się to uda to ustalę kolejny event Epizodu V.
Wykorzystałem okres świąt do odpoczynku od gry, gildii i wszystkego. Myślę, że mi się udało. Od przyszłego tygodnia (czyli od jutra) uzupełnię opisy RP i jak mi się to uda to ustalę kolejny event Epizodu V.
Mam nadzieję, że to mocno nie skomplikuje planów na Epizod VI, ale w przyszłym tygodniu będę niedostępny. Tzn tylko w tygodniu. Mimo, że już nie miałem mieć takich akcji to wyjątkowo muszę popracować na drugiej zmianie - więc wieczory będę spędzał w biurze.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: