Narazie!
+5
Elisas
Isminah
Skoltus
The'shurr
Kamzo
9 posters
Strona 1 z 1
Narazie!
Zastanawiałem się od dłuższego czasu, czy to zrobić, ale podjąłem w końcu decyzję i odchodzę. Nie czuję już "tego", nie mogę się zmotywować do RPienia w tym gronie co kiedyś. Być może kiedyś zmienię zdanie, ale teraz trzymam się tej decyzji i to mocno. Także, tymczasowo, narazie!
Isminah- Smuggler
- Liczba postów : 173
Re: Narazie!
Odchodzisz z Tarczy/Ostrza, czy odstawiasz w ogóle grę na jakiś czas (może nawet na stałe)?
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Nie obwiniaj siebie, straciłem po prostu motywację do rpienia tutaj, a bardziej na tak niż nie jest to że wrócę. Po prostu potrzebuje czasu.
Isminah- Smuggler
EJ! ... kolego! Nie tak się umawialiśmy :O Zostawiasz mnie ? Pansia też pisał że " nie czuje już tego czegoś " a wracał jak bumerang firmy Lessi Od nas można odejść tylko raz :* < muzyka z Ojca chrzestnego>
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Piszę tylko, że to tymczasowo, a że jestem troszkę pod wpływem i pewnie zapomnę, to mówię, że zrobi mi to dobrze bo nie ma szans abym za kilka dni nie żałował
Isminah- Smuggler
No i to tyle z tej nieobecności, w sumie temat nie był aż tak potrzebny. Trochę czytałem, pomyślałem no i mnie natchnęło, jeszcze dzisiaj wrzucę obszerniejszy tekst i ofertę rpów
Isminah- Smuggler
Ehem. .. elis cię potrzebuje xd
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a, że i tak będę miał dłuższą przerwę, to napiszę to tutaj.
No to tak, jutro (sobota) wylatuję do Irlandii na okrągły miesiąc, może czasem wejdę na tsa, albo na forum i się podzielę przeżyciami, a tymczasem, do zobaczenia! ^^
No to tak, jutro (sobota) wylatuję do Irlandii na okrągły miesiąc, może czasem wejdę na tsa, albo na forum i się podzielę przeżyciami, a tymczasem, do zobaczenia! ^^
Isminah- Smuggler
Pamietaj... irlandzkie piwo jest dobre... i ziolo maja lepsze niz nasze... szukaj dilera po drugiej stronie teczy, ma garnek pelen przednich topow
Eliphas- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 656
Whoa, Is, musisz aż jechać do Irlandii, żebym ogarnęła, że chciałeś od nas uciec. D:
Żarcik kosmonaucik. Miłego wyjazdu. ^^
Żarcik kosmonaucik. Miłego wyjazdu. ^^
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: