Tymczasowa nieobecność
2 posters
Strona 1 z 1
Tymczasowa nieobecność
Niestety, jak to z moim cholernym szczęściem bywa, nowy komputer po niecałym miesiącu użytkowania zawiódł. Prawdopodobnie padło zasilanie, które zaczęło ostatnio płatać figle. Będę musiał odesłać sprzęt do serwisu, ale w międzyczasie postaram się uruchomić mojego starego kompa (w którym, tak swoją drogą, gdy go kupiłem trzy lata temu, od razu miałem spieprzoną kość RAM ). Tak więc moja nieobecność potrwa pewnie maksymalnie kilka dni, chociaż przez to wszystko niestety nie mogłem pojawić się na dzisiejszym RP :/
PS. Piszę to na laptopie, który nie nadaje się do grania w SWTOR.
PS. Piszę to na laptopie, który nie nadaje się do grania w SWTOR.
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Re: Tymczasowa nieobecność
Szlak... na tą chwilę i tak nie wiem co z tego będzie bo nikt spoza Adeptów i Giambatisty się nie pojawił.
Powodzenia w naprawianiu sprzętu
Powodzenia w naprawianiu sprzętu
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Jak niektórzy zauważyli, udało mi się na chwilę wpaść, ale komp po chwili ponownie zdechł, więc moja nieobecność pozostaje nadal faktem :/ PS. Tym razem piszę z telefonu xD
Kamzo- Trooper
Nowy zasilacz zakupiony i zamontowany, tak więc teraz powinienem znowu pojawiać się częściej w grze ^^
Kamzo- Trooper
Ale masz już jakiś firmowy zasilacz?
Kamzo- Trooper
Po paru ostatnich dniach w grze i dosyć chamskim podejściu niektórych osób do mnie odpuszczam sobie sw . Miłego grania .
Ostatnio zmieniony przez Thol dnia Sro Kwi 15, 2015 5:52 pm, w całości zmieniany 3 razy
Gość- Gość
EDIT: Widzę, że była korekta, więc i edycja z mojej strony.
Czyli rozumiem, że jakieś nieporozumienia z pojedynczymi osobami (szczegółów nie znam, więc się o tym nie wypowiem) decydują o porzuceniu nie tylko gildii, ale i całej gry. Thol, zastanów się nad sensem tego jeszcze raz i pewnie sam zauważysz nietrafność dokonanego wyboru.
Czyli rozumiem, że jakieś nieporozumienia z pojedynczymi osobami (szczegółów nie znam, więc się o tym nie wypowiem) decydują o porzuceniu nie tylko gildii, ale i całej gry. Thol, zastanów się nad sensem tego jeszcze raz i pewnie sam zauważysz nietrafność dokonanego wyboru.
Kamzo- Trooper
EEEE... ja już nic nierozumiem... z jednej strony zapowiadasz odejście, z drugiej - nadal rozwijasz historie swoich postaci (wątek ,,Dar'') - czy to się nie wyklucza?
Col'sheer'ee napisał:nadal rozwijasz historie swoich postaci (wątek ,,Dar'') -
Właśnie skończyłem tą historie .
Gość- Gość
Ej,... przecież Sara i Thol walczą - jak mogłeś zakończyć w takim fascynującym momencie?
Thol, twoje fochy stały się już śmieszne. Jeśli już zachowujesz się jak drama queen, to przynajmniej rób to porządnie i rozwiń temat powodu odejścia i wytłumacz, kto brzydko się zachowuje w stosunku do ciebie i jakie wydarzenia - bo to ciekawe całkiem.
A, swoją drogą, robisz to nie pierwszy już raz, więc wiedz, że kolejnych takich foszków księżniczki już nikt nie będzie miał ochoty znosić. Odejdziesz, to już lepiej nie wracaj i nie psuj innym życia. Sorry, ale taka prawda. Grow up.
A, swoją drogą, robisz to nie pierwszy już raz, więc wiedz, że kolejnych takich foszków księżniczki już nikt nie będzie miał ochoty znosić. Odejdziesz, to już lepiej nie wracaj i nie psuj innym życia. Sorry, ale taka prawda. Grow up.
Gość- Gość
Z powodu sytuacji zaistniałej w życiu prywatnym, zmuszony jestem zniknąć na przynajmniej tydzień, a możliwe, że nawet dwa. Gdyby moja nieobecność miała się przedłużyć, poinformuję o tym i przekażę rangę Przewodniczącego dla Sall.
Po powrocie, który mam nadzieję nastąpi w miarę szybko, obiecuję działać na rzecz gildii ze zdwojoną siłą, aby nadrobić stracony czas. Liczę, że zobaczę Was wszystkich w tym samym, a może nawet większym składzie
Pozdrawiam i życzę dużo przyjemności z gry!
Po powrocie, który mam nadzieję nastąpi w miarę szybko, obiecuję działać na rzecz gildii ze zdwojoną siłą, aby nadrobić stracony czas. Liczę, że zobaczę Was wszystkich w tym samym, a może nawet większym składzie
Pozdrawiam i życzę dużo przyjemności z gry!
Kamzo- Trooper
a Sallaros może pociągnąć dalej jeden lub dwa eventy RP?
Jeśli wyrazi taką chęć, to nie widzę przeszkód. Nie chcę, by moja nieobecność hamowała rozwój gildii na tym polu. Oczywiście po powrocie z przyjemnością przystąpię do dalszego organizowania/współorganizowania eventów RP.
Niedostępny będę od jutra, także na forum, więc szczegóły będziecie musieli omawiać już beze mnie.
Niedostępny będę od jutra, także na forum, więc szczegóły będziecie musieli omawiać już beze mnie.
Kamzo- Trooper
Witam po małej przerwie! Wracam póki co na forum, a na dniach powinienem zacząć pojawiać się regularnie także na grze. Czas rozkręcić znowu nasze RP i nie tylko
Kamzo- Trooper
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: