Ep IV - DYSKUSJE
+4
Ansarras
Eliphas
Maginia
Sallaros
8 posters
Strona 8 z 13
Strona 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Ep IV - DYSKUSJE
Ja nie moge znaleźć. Ale tekst fajny, i rzeczywiście daje obraz mniej więcej całości.
no czyta sie fajnie. I chociaz przelecialem ten tekst z 5 razy nie nie wylapalem :-) A tak na marginesie to czyje sie zaszczycony ze jako jeden z nielicznych zostalem wymiebiony z imienia i nazwiska :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 656
Eliphas starałem się wymienić jak najwięcej osób, zwłaszcza te, które Col zna. Ale chyba mi się nie udało skoro wymieniłem nielicznych.
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
moze zle sie wyrazilem :-) ale np nie widzialem chyba Andrewpola. Zeby nie bylo ze sie czepiam :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
Dobry tytuł
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Andrewpol:
Zapomniałem o Skolu wspomnieć :-P
Trzecią, nową osobą był rycerz Jedi. Padawanka od razu rozpoznała w nim przyjaciela z czasów kiedy uczyła się na Dantooine u mistrza Gob'Ima.
Zapomniałem o Skolu wspomnieć :-P
no dobra. Przepraszam, zwracam honor, z pokora i na kolanach prosze o wybaczenie :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
Eeee tam, na ostatnim rp nie piastowałem żadnego ważnego stanowiska więc po co , z resztą Skol to bezpański padawan No powiem Col że ciekawy konkurs Zwłaszcza że nie znam za bradzo organizacji z uniwersum Jakaś podpowiedź? Telefon do przyjaciela ?
Skoltus- Agent
Col'sheer'ee napisał:I teraz KONKURS!
Kto pierwszy jest w stanie wskazać to odniesienie?
Po przeczytaniu dosyć tajemniczym fragmentem wydał mi się ten: "Spotkanie przerwał głośny dźwięk komunikatora. Col'sheer'ee odeszła na bok aby osoba, która się z nią kontaktowała nie zobaczyła Jedi, z którymi się spotkała. Gdy wróciła zwróciła się do Bo-been'yi."
Wydaje mi się, że to może być to.
Dzięki za nowy tekst, Col Brakowało mi czegoś do poczytania.
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Kamzo... To było wezwanie przed oblicze Rady Jedi.
Tak, wiem, ale "ukrywanie" rozmowy i brak informacji z kim konkretnie komunikuje się Col, wydały mi się niecodzienne. Cóż, widocznie przypisałem całej scenie więcej znaczenia, niż miał w zamyśle autor
Kamzo- Trooper
Ashii i Boganu to ksiezyce Tythona.
Eliphas- Zarząd Tarczy
odzwierciedlaja one jasna i ciemna strone mocy, czemu to niemam pojecia :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
Nie wiem czy mogę brać udział w konkursie skoro sama kreowałam tą Organizację... jednak napisze moje spostrzeżenie pod spoilerem
- Nawiązanie (chyba):
- - Tekst Bo mówiąca: "Odejść z Tarczy można tylko łącząc się z Mocą?"
Gdy się wstępuje do Cieni to już nie można jej opuścić normalnie tylko własnie łącząc się z Moca. Służba do końca życia.
Hehe... Widać nie wymyśliłem nic trudnego - chodzi o to co Sall wskazała ;-)
DONE. Event opisany. Trochę rozwinąłem postać Kamza - częściowo o uzgodnione z nim kiedyś fakty. Jeśli Kam przesadziłem daj znać, usunę ten wstępniak.
I panie i panowie - szykuje nam się, po raz pierwszy dwuczęściowy finał @Ans czekamy na decyzje co i jak
I panie i panowie - szykuje nam się, po raz pierwszy dwuczęściowy finał @Ans czekamy na decyzje co i jak
Przypomniałeś mi tym wpisem o Storimie, który w sumie przez chwilę przewinął się na naszym rp, więc jedno wiadomo na pewno - żyje
Ja nie z tych którzy ciągle kręcą nosem, ale zmieniłbym jedną rzecz, o której w sumie była mowa (w naszej korespondencji): wiek Gaemaliela. Z 50 na 48 lat.
Ja nie z tych którzy ciągle kręcą nosem, ale zmieniłbym jedną rzecz, o której w sumie była mowa (w naszej korespondencji): wiek Gaemaliela. Z 50 na 48 lat.
Kamzo- Trooper
No cóż będę się musial rostroić mozliwe, ze finał będzie pitrójny ohoho
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Kamzo napisał:Przypomniałeś mi tym wpisem o Storimie, który w sumie przez chwilę przewinął się na naszym rp, więc jedno wiadomo na pewno - żyje
DONE.
Co do Storima to wprowadziłem go bo... Col'sheer'ee miała umrzeć - potrzebowałem jakiegoś Jedi.
Ale teraz w mojej pokręconej mózgownicy kiełkują nowe pomysły, które zaczynam pomalutku wdrażać a Storim może będzie ich częścią.
Co do Gaemaliela (jestem ciekaw czy kiedyś nauczę się tego imienia czy zawsze będę je kopiował ;D) pomyślałem, żeby urozmaicić trochę wpis - bez tej pierwszej części byłby to bardzo suchy opis naszego eventu. Z drugiej strony pomyślałem, żeby dodać trochę głebi postaci, która reprezentuje Radę dla Tarczy - jest jej bezpośrednim przełożonym. Wykorzystałem małe starcia Col i Bo z Gaemalielem ale chciałem oczywiście by Mistrz był jednak tym dobrym. Może nie gotów rzucić wszystko i zmieniać świat (Galaktykę), ale jednak ma na sercu dobro Republiki.
Sall fajne takie krótkie historyjki Do tego trochę przeskakiwałaś w czasie. Fajnie wyszło.
To kiedy będziemy polować na tych zabójców?;D
PS. Twi'lekanka trochę lepiej brzmi.
To kiedy będziemy polować na tych zabójców?;D
PS. Twi'lekanka trochę lepiej brzmi.
Sall błagam, powiedz że w tym świecie przemądrzałych sukienek chociaż Ty nie umiesz czytać w myślach, fakt, Skoll podejrzewał Ansa o to ale nie powiedział tego na głos
Skoltus- Agent
Strona 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dyskusje - EP VI
» Ep. VII Dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Regulamin - DYSKUSJE
» Ep. VII Dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE