Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
+10
Sallaros
Bobik
Elisas
Zim
Ansarras
Guas'ol Dar'Amdu
Maginia
Kamzo
Skoltus
Eliphas
14 posters
Strona 18 z 19
Strona 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
Teraz się zadzieje ... <marsz imperialny w zwolnionym tempie >
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Col mogę dodać jeszcze jedno opowiadanie do V? Jest to mój wczorajszy event dzieje sie tuz przed epilogiem, koncowka nawiązuje do Inwazji.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Bardziej przed niż opowiadanie Pojednanie? Wrzucaj.Ansarras napisał:Col mogę dodać jeszcze jedno opowiadanie do V? Jest to mój wczorajszy event dzieje sie tuz przed epilogiem, koncowka nawiązuje do Inwazji.
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Po pojednaniu bo to się dzieje chwile przez inwazja moze dzień przed.
Ansarras- Sith
Ans a myślisz, że te syreny z pojednania co oznaczają?
Rozmowa z Col była dawno temu. Ale Sall martwił się nią aż do inwazji.
Rozmowa z Col była dawno temu. Ale Sall martwił się nią aż do inwazji.
Hmm, albo dam to do ep VI jako kartka z pamiętnika.
Ansarras- Sith
- Znajdzie słaby punkt, przeniknijcie w ich szeregi bracia i siostry. ZNISZCZCIE ICH OD ŚRODKA DLA DOBRA ZAKONU I REPUBLIKI! - Ostatnie słowa padły z ust opiekuna Tropicieli.
Tak
Tak
Skoltus- Agent
Skol -> fajny tekst tylko czemu imiona piszesz małymi literami (lalka, wola)?
Sall -> nastrojowy tekst ale czy Strażnicy tylko pilnują bazy na Coruscant? A co z pozostałymi? Ta na Taris została/zostanie zniszczona -> a reszta?
Sall -> nastrojowy tekst ale czy Strażnicy tylko pilnują bazy na Coruscant? A co z pozostałymi? Ta na Taris została/zostanie zniszczona -> a reszta?
Col'sheer'ee napisał:Skol -> fajny tekst tylko czemu imiona piszesz małymi literami (lalka, wola)?
Bo to pseudonimy
Skoltus- Agent
Pseudonimy chyba też pisze się wielką literąSkoltus napisał:Col'sheer'ee napisał:Skol -> fajny tekst tylko czemu imiona piszesz małymi literami (lalka, wola)?
Bo to pseudonimy
Col'sheer'ee napisał:Pseudonimy chyba też pisze się wielką literąSkoltus napisał:Col'sheer'ee napisał:Skol -> fajny tekst tylko czemu imiona piszesz małymi literami (lalka, wola)?
Bo to pseudonimy
Racja TO może inaczej ... po prostu ich nie szanuje
Skoltus- Agent
Zaraz to poprawie, ile trwał epizoda V i jak długa będzie przerwa między ep V i ep VI?
Skoltus- Agent
Przerwa zależy od prowadzących EVI, a co do EV to raczej około paru miesięcy, bo w z tego, co wiem to było przy SoR'ze, a SoR jest w 13 ATCSkoltus napisał:Zaraz to poprawie, ile trwał epizoda V i jak długa będzie przerwa między ep V i ep VI?
Zim- Jedi
- Liczba postów : 269
Col'sheer'ee napisał:Skol -> fajny tekst tylko czemu imiona piszesz małymi literami (lalka, wola)?
Z Każdej bazy są wyłaniani cienie. W opowiadaniu masz ze idą do NAJBLIŻSZEJ bazy wiec jeśli ktoś stacjonuje przykładowo na Hoth i tam jest baza to nie poleci na Coru tylko pójdzie do bazy na Hoth
Skoltus napisał:Zaraz to poprawie, ile trwał epizoda V i jak długa będzie przerwa między ep V i ep VI?
W wątkach pobocznych wiele się działo więc załóżmy, że 7-8 miesięcy.
A przerwa między V a VI epizodem trwać będzie zapewne trwać od 0 do 5 lat
Zróbmy z ep V okrągły roczek A to ile czasu pomiędzy EPV i EPVI minęło to scenarzyści ustalą między sobą
Skoltus- Agent
Mam teraz dylemat. Czy zaczekać z moim tekstem do ep. VI, czy wrzucić go jeszcze do ep. V (właśnie z tego względu, że to co opisze, dzieje się po finale głównego wątku ep. V).
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Dziekuję za dzisiejszy watek poboczny, a zarazem przepraszam za wszystkie niedociągnięcia z mojej strony taki już jestem - trzeba wybaczyć
Innish'e miał być postacią pomocną Tarczy, ale jak widze gdy się tylko przedstawiłem zostało to skazane na porażkę :p
Bobik i Elis również dziekuje za pomoc w ogarnieciu.
Ari dziekuję za dramatyczne zakonczenie. Oczywiście jezeli będziecie chcieli będą dalsze części tego wątku ahaa i dziękuję za tak liczne przybycie. Nigdy na moim wątku nie było tyle ludzi, nawet na finale mojego ep bylo mniej niż dzisiaj dziekuje
Innish'e miał być postacią pomocną Tarczy, ale jak widze gdy się tylko przedstawiłem zostało to skazane na porażkę :p
Bobik i Elis również dziekuje za pomoc w ogarnieciu.
Ari dziekuję za dramatyczne zakonczenie. Oczywiście jezeli będziecie chcieli będą dalsze części tego wątku ahaa i dziękuję za tak liczne przybycie. Nigdy na moim wątku nie było tyle ludzi, nawet na finale mojego ep bylo mniej niż dzisiaj dziekuje
Ansarras- Sith
EEeeeeehhh Pansa ... fajny event. Tylko ten ... mam wrażenie ( kiedyś tak nie miałeś ) że w trakcie się wyłączasz jako gm i masz wyjebane ( nie wiem na siku idziesz czy coś ;D ).
Skoltus- Agent
Nie, że trzeba wybaczyć. Trzeba poprawić to, co było źle Napisać ci tutaj czy na pw?
edit:
po chwili namysłu stwierdziłam że napiszę tutaj, ale to jak wstanę albo jak wrócę z zajęć wieczorem...
edit:
po chwili namysłu stwierdziłam że napiszę tutaj, ale to jak wstanę albo jak wrócę z zajęć wieczorem...
No Skol wypadalem pod koniec bo tego nie bylo w planie. Na moim ostatnim evencie z Bobeeck, Elis i Witma oraz Ventoo nie bylo takich sytuacji... Ani jednej. Shurri nie trzeba dzieki wiem jak mam prowadzić watek.
Ansarras- Sith
Gdybyś wiedział, nie byłoby sytuacji: wymyślcie coś, musicie znaleźć powód, żeby tam dotrzeć.
Bo? GM nie ma pomyslu jak przeprowadzić ludzi z punktu A do punktu B?
Twój pomysł na wątek to jedno, nie wątpię, że jest ciekawy... ale z tego, co wiem trochę już rpisz a miałam wrażenie, że jestem u nowicjusza... i to takiego, który nawet na żadnym evencie nie był.
Boisz się krytyki?
No to sorry, ja nie zamierzam mówić jak Skol: "było fajnie", bo 3/4 eventu nie było... Nie przez fabułę, ale przez brak "ogaru" gma.
Bo? GM nie ma pomyslu jak przeprowadzić ludzi z punktu A do punktu B?
Twój pomysł na wątek to jedno, nie wątpię, że jest ciekawy... ale z tego, co wiem trochę już rpisz a miałam wrażenie, że jestem u nowicjusza... i to takiego, który nawet na żadnym evencie nie był.
Boisz się krytyki?
No to sorry, ja nie zamierzam mówić jak Skol: "było fajnie", bo 3/4 eventu nie było... Nie przez fabułę, ale przez brak "ogaru" gma.
Strona 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Epizod III (Republika) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE
» Epizod III (Imperium) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE
» Epizod III (Imperium) - dyskusje
Strona 18 z 19