Tarcza Republiki
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ukryte Achievmenty - Star Fortress

Go down

Ukryte Achievmenty - Star Fortress Empty Ukryte Achievmenty - Star Fortress

Pisanie by Gość Nie Lut 07, 2016 12:37 pm

Każdy zdaje sobie sprawę że achievmenty pokazane domyślnie w okienku legacy nie są jedynymi...
Tutaj zdradzę sposoby na zdobycie ukrytych osiągnięć ze Star Fortress.

Ukryte Achievmenty - Star Fortress 6se887

Obie stopy na ziemi... czyli coś, czego pijak nie osiągnie.

Achievment "Both feet on the ground" zdobywamy przy walce z Exarchem w trybie heroic mode, gdy exarch odpala skilla "Impaling strikes" w ostatniej połowie sekundy skilla stunuje nas, to jest czas na reakcję! Musimy mieć przygotowane i pod ręką usunięcie efektów negatywnych (na zdjęcie stuna) i własnego stuna, oba skille rzucamy prawie jednocześnie - usunięcie stuna i stun na exarcha, wtedy zamiast dokończyć sekwencję ataków od "Impaling strikes" on... unosi się w górę, a my dostajemy tytuł postaci "Feet on the ground".

Ukryte Achievmenty - Star Fortress 2cy0a9u

Każdemu matka powtarzała za dzieciaka żeby nie bawił się ogniem Wink
Osiągnięcie "When you play with fire..." Dostajemy przez pokonanie Exarcha ogniem. Jak to robimy? Jest to prostsze niż się może wydawać. Ale na początek - trzeba powiedzieć oczywiste, ten achievment jest osiągalny tylko w heroic mode! W czasie walki z Exarchem gdy ten ma resztkę hp (1-2%) podchodzimy do jednego z okien, oddzielających nas i reaktor. Gdy podejdziemy do okna, exarch je rozpieprzy w cholerę, a w miejscu gdzie owe okno było chwilę wcześniej, powstaje obszar który zadaje spore obrażenia od ognia. Wprowadzamy w nie Exarcha i czekamy aż zdechnie od ognia, a po fakcie, cieszymy się tytułem postaci "Playing with fire"

Ukryte Achievmenty - Star Fortress 33f3qx1

"A shrouded vigil"
Przez ten achievment najwięcej się nadenerwowałem na tę grę...
Do jego uzyskania musimy mieć ukończony achievment "The Shroud's last stand" (na imperium) lub "The Shroud revealed" (na republice), ponad to lornetkę jako umiejętność, nie jako przedmiot do misji, oraz robić Star Fortress w heroic mode. (sprawdzałem to, po robieniu dziesiątki razy na solo mode i nie znalezieniu niczego poszedłem raz na heroic mode na którym znalazłem za pierwszym razem...) Zrobienie samego achievmentu jest proste jak wiązanie butów - wystarczy wyglądać za wszystkie okna i szukać droida MCR-X, a później zeskanować go lornetką. Za to, uzyskujemy tytuł legacy "The Ever-Watchful"
Anonymous
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: