Tarcza Republiki
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Epizod III (Republika) - dyskusje

+5
Artun
Lezer18
Sallaros
Bobik
Kamzo
9 posters

Strona 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Epizod III (Republika) - dyskusje - Page 3 Empty Re: Epizod III (Republika) - dyskusje

Pisanie by Col'sheer'ee Pon Lip 20, 2015 9:59 am

Bobik napisał:Ale styl "Rozterek" mi pasuje. A szczególnie fragment gdzie Col podczas medytacji rozmawia ze swoim mistrzem, przypomina mi moją ulubioną powieść z uniwersum SW- "Kenobiego".A swojego e-booka... hmm , pewnie mógłbym pociągnąć dalej bo postać ma potencjał, ale póki co zajmuję się czytaniem... poradników dla przyszłych rodziców Smile

Taaa.. Medytacja była wzorowana na Kenobim. Ale rozmowa z Gob'Imem powstała zanim udało mi się choćby trzymać w rękach Kenobiego. A co do poradników dla rodziców to ściema. I tak będziesz słuchał tylko żony, a ona pediatry Wink
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Liczba postów : 1206

Powrót do góry Go down

Epizod III (Republika) - dyskusje - Page 3 Empty Re: Epizod III (Republika) - dyskusje

Pisanie by Bobik Pon Lip 20, 2015 7:54 pm

Col'sheer'ee napisał: A co do poradników dla rodziców to ściema. I tak będziesz słuchał tylko żony, a ona pediatry Wink
Pewnie masz rację. A co do pisania, to nie każdy ma do tego talent. Nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale czytając "Rozterki"mam wrażenie że pisanie przychodzi Ci z łatwością- ja określam to jako "lekkie pióro".Z kolei mnie nawet napisanie karty postaci zdawało się ogromnym przedsięwzięciem.
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Liczba postów : 756

https://www.facebook.com/Stefaniak.Mikolaj

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Wto Lip 21, 2015 1:27 pm

Bobik napisał:
Col'sheer'ee napisał: A co do poradników dla rodziców to ściema. I tak będziesz słuchał tylko żony, a ona pediatry Wink
Pewnie masz rację. A co do pisania, to nie każdy ma do tego talent. Nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale czytając "Rozterki"mam wrażenie że pisanie przychodzi Ci z łatwością- ja określam to jako "lekkie pióro".Z kolei mnie nawet napisanie karty postaci zdawało się ogromnym przedsięwzięciem.
Lol... nie chcesz wiedzieć ile siedzę przy niektórych tekstach.
Ja poprostu staram się wczuć w Col Wink Najbardziej jak tylko się da (jakkolwiek to brzmi).
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Wto Lip 21, 2015 1:57 pm

Ty w nią po prostu wchodzisz Embarassed
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Liczba postów : 695

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bobik Sro Lip 22, 2015 9:55 pm

Skoltus, przyznam że dopiero dziś wziąłem się za "Balmorrę" i powiem Ci że jestem pod wrażeniem.
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Skoltus Czw Lip 23, 2015 2:08 pm

[img]Epizod III (Republika) - dyskusje - Page 3 Oh__stop_it__you__by_rober_raik-d4cwd9f_zps4139gpmg[/img]
Skoltus
Skoltus
Agent

Liczba postów : 677

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Wto Lip 28, 2015 2:53 pm

Witma, to, to ma na prawdę klimat, poczułem się jakbym słuchał tego nagrania w rzeczywistości, czekam na więcej.
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kamzo Wto Lip 28, 2015 3:30 pm

Witma, pobiłaś chyba nasz gildyjny rekord, dokonując trzech wpisów niemal za jedynym zamachem Wink
Do tego nowy tekst od Cola - udany dzień Smile

PS. Teraz widzę, że także Skoltus coś dorzucił! No, no, podoba mi się Wasz zapał Smile
Kamzo
Kamzo
Trooper
Trooper

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Wto Lip 28, 2015 3:44 pm

Super, super, super - nastolatka w świecie Gwiezdnych Wojen! Rewelacyjnie się to czyta Wink

Kamzo to teraz ja czekam na relację z dokonań Dartha Oz'maka Wink
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kamzo Sro Lip 29, 2015 8:05 pm

Dzisiaj przyszła kolej na debiut Bobika. Cieszę się, że coraz więcej osób udziela się, poza czynnym odgrywaniem rp, także tekstowo.
Kamzo
Kamzo
Trooper
Trooper

Powrót do góry Go down

Pisanie by Skoltus Sro Lip 29, 2015 8:22 pm

No nareszcie Very Happy Czekał n niecierpliwością Smile Ciekawy pomysł Bobeeck Smile
Skoltus
Skoltus
Agent

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Sro Lip 29, 2015 9:45 pm

Ja także, ja także. Bardzo fajne historie powstają i jestem mega z tego zadowolony
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Sro Lip 29, 2015 11:46 pm

Kolejne przemyślenia Ansa Pansa Very Happy

PS. Kocham Wasze teksty! Wszystkie!!!!!!!!!
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bobik Czw Lip 30, 2015 12:35 am

Bo w tym cały jest Ansarras ...że wszyscy coś piszą naraz!
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Czw Lip 30, 2015 1:39 am

Chyba nie rozumiem...
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bobik Czw Lip 30, 2015 9:46 am

Taka bezsensowna głupawka mnie naszła Smile Parafraza przysłowia : "Bo w tym cały jest ambaras...."
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maginia Czw Lip 30, 2015 10:09 am

Kurcze, nie wiem, co robić - pisać erpy, własne teksty, wbijać lvl'e, czy czytać Wasze wpisy. Tego jest za dużo! Ale przyznaję, Col, świetnie się czyta rozterki. Lecę czytać teksty innych. Very Happy
Maginia
Maginia
Zarząd Tarczy
Zarząd Tarczy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Czw Lip 30, 2015 1:39 pm

Bobik haha, no to padłem w tym momencie haha
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kamzo Czw Lip 30, 2015 2:34 pm

Maginia, w przypadku gdyby były problemy z chronologią (zwłaszcza przy ep. III), najlepiej patrzeć po datach dodania konkretnej wiadomości Smile

PS. Myślę, że najpóźniej jutro powinien pojawić się opis ostatniego eventu z udziałem Oddziału 303.
Kamzo
Kamzo
Trooper
Trooper

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Czw Lip 30, 2015 5:01 pm

Super Kamzo. Myślę że na weekend albo przyszły tydzień będę mógł się z Tobą umówić na odwiedzenie Balmorry
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kamzo Nie Sie 02, 2015 12:16 pm

Ostatnie dni ułożyły mi się tak, że jednak nie byłem w stanie dodać tego wpisu. Tym razem nie będę więc podawał żadnej konkretnej daty, chociaż dodam, że powinien ukazać się na dniach. Chciałbym również w tygodniu rozegrać kolejny event RP, żeby nie czekać do weekendu. Szczegóły wkrótce.
Kamzo
Kamzo
Trooper
Trooper

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Pon Sie 03, 2015 8:55 am

Kolejuny super teks Bobik!

W końcu nabieramy tempa i trzymamy poziom! Oby tak dalej!
Kamzo dam Ci znać jeszcze wieczorem ale na ten tydzień będziemy mogli umówić się na mroczne spotkanie Wink
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Pon Sie 03, 2015 11:34 am

Bobik Very Happy jakby co to proszę się skarżyć na Skoltusa Very Happy
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Skoltus Pon Sie 03, 2015 1:20 pm

Buuu zły D'kana (-_-)
Skoltus
Skoltus
Agent

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Pon Sie 03, 2015 1:27 pm

Skoltus napisał:Buuu zły D'kana (-_-)
Przeciągnijmy go pd kilem naszego okrętu gwiezdnego.
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: