Epizod III (Republika) - dyskusje
+5
Artun
Lezer18
Sallaros
Bobik
Kamzo
9 posters
Strona 4 z 5
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Epizod III (Republika) - dyskusje
Col'sheer'ee napisał:Przeciągnijmy go pd kilem naszego okrętu gwiezdnego.Skoltus napisał:Buuu zły D'kana (-_-)
Z holopamiętnika jasno wynika
że Witma na Skoltusa
trochę oko przymyka.
W sensie że myśli o nim trochę cieplej niż adeptka Bobeeck
Ach te baby, jedna pisze pamiętnik, a druga -jako że ma się za dorosłą- tylko głośno myśli przed snem
Ja tu czuję WIELKĄ MIŁOŚĆ
Skol + Witma = <3333333333333
CMOK CMOK
Skol + Witma = <3333333333333
CMOK CMOK
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
XD Bobik, spełniasz się jako poeta?
Ans, Witma jest jedi, a jedi kocha każdego tak samo, czyli jakby nikogo nie kochała. Chociaż nie wykluczam młodzieńczych miłostek i fangirl'ingu. Może w przyszłości.
Ans, Witma jest jedi, a jedi kocha każdego tak samo, czyli jakby nikogo nie kochała. Chociaż nie wykluczam młodzieńczych miłostek i fangirl'ingu. Może w przyszłości.
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Przeczytałem teraz na szybko/na spokojnie wasze teksty Podoba mi się pomysł Bobbika jak "starszej siostry" opiekującej się Witmą ( tak wywnioskowałem ) i samej Witmy, nastolatki która jest zafascynowana ... wszystkim
Co do Skoltusa, to jest to dzieciak ( pomimo wieku ) który wychował się na ulicy,stąd impulsywność i osobowość typu borderline. Jeżeli kogoś obraził to serdecznie przepraszam Co do Ansa i jego pomysłu że niby miłość, rozwiewam plotkę ... Skol nie jest pedofilem
Co do Skoltusa, to jest to dzieciak ( pomimo wieku ) który wychował się na ulicy,stąd impulsywność i osobowość typu borderline. Jeżeli kogoś obraził to serdecznie przepraszam Co do Ansa i jego pomysłu że niby miłość, rozwiewam plotkę ... Skol nie jest pedofilem
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Woooow czo ten Skoltus tworzy
Ey więcej, więcej RP tylko takich gdzie jest więcej osób <33333333333
Ey więcej, więcej RP tylko takich gdzie jest więcej osób <33333333333
Ansarras- Sith
A gdzie tego Cathara znowu wywiało?
Skol całkiem niezły tekst. Nawet nie wiedziałem, że Anchorhead było spokojną górniczą osadą.
@Skol, @Ans macie identyczną liczbę postów
Skol całkiem niezły tekst. Nawet nie wiedziałem, że Anchorhead było spokojną górniczą osadą.
@Skol, @Ans macie identyczną liczbę postów
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Uuuuu, ciekawe, Skol, bardzo ciekawe! Masz fajne pomysły na erpy i umiesz idealnie dopasować się w realia świata przedstawionego.
Maginia- Zarząd Tarczy
Ekhem, muszę walczyć o swoje RP było moim pomysłem, za to Skoltus go rozbudował i wymyślił wyścig śmigaczy itd.
Ansarras- Sith
Tak to prawda. Postać Kitachika jest Ansa. Pomysł był Ansa Dziękuje Ansa
Skoltus- Agent
W takim razie pardon. Ans, masz świetne pomysły na erpy, umiesz się wpasować w realia. Pomysł z wyścigiem też niezły. W dodatku przyjemnie się czyta.
Maginia- Zarząd Tarczy
Chcąc - nie chcąc, muszę przyłączyć się do zachwytów szanownej przedmówczyni
Przepraszam, tak Sobie teraz myślę, że trochę chamsko napisałem, wybaczcie...
Ansarras- Sith
Pomysł Ansa świetny to prawda, ja to tylko ubrałem w słowa i dodałem narrację Sorki Ans że pozmieniałem dialogi ( choć trochę zostało oryginalnych ) Col - też o tym nie wiedziałem, ale staram się w tekstach umieszczać trochę info na temat uniwersum Ossus mocno
Skoltus- Agent
I bardzo dobrze Skol, bardzo dobrze.
Wrzuciłem wreszcie opis z eventu Oddziału 303, który odbył się już jakiś czas temu. Nie rozpisywałem się za bardzo i skupiłem przede wszystkim na przekazaniu tego, co zaszło, ubarwiając jednocześnie końcówkę, której nie dało się rozegrać w warunkach zwykłego rp.
Kamzo- Trooper
Generał Gelu jest demoniczny! Ciemna strona go opętała ::::: strach czytać
Ansarras- Sith
Generale - odpowiedź kapitana Flykera została wysłana
Skoltuś no muszę to napisać loff :p aa ten mistrz to alt Kamza ale wiesz to loff w takim normalnym sensie, no homo my friend :p
Ansarras- Sith
Ciekawy, ciekawy evencik
tej świątyni, co jej ruiny są na Coruscant?Skoltus napisał: fundamenty świątyni na Coru.
Uznam to jako obraza haha nie no joke, owszem chyba tej Ansa taki jest.
Ansarras- Sith
Sall, fajny odcinek "odpoczynku" , parę błędów składniowych ale to nieistotne, zawsze można poprawić. Opis walki fajny, muszę kiedyś spróbować....
Tak Tak Tak... super się czyta, a błędy, o których Bobik pisał chowają się pod treścią. Col będzie zaszczycona gdy dowie się, że Srebnowłosy traktuje jej słowa jak dewizę życiową.
No dobra to w końcu ja siadam do mojego eventa
No dobra to w końcu ja siadam do mojego eventa
Dziś -jutro będę pisał kolejną historię dotyczącą Błękitnej Jedi. Dziś pilnując córy wymyśliłem co będzie dalej i... Jak się skończy spotkanie Błękitnych Sióstr
Col mam pytanko: szukam informacji dotyczące Chissów i nie ma wspomniane, że Chissowie nie mają gruczołów łzowych. Chissowie pochodzą od ludzi. Mówi się, że uśpiona kolonia ludzka wylądowała na Cisilli i trzeba było się zaadaptować. Lata ewolucji spowodowała zmiany koloru skóry czy wygląd oczu (pewnie spowodowane odbijaniem się światła od białej powierzchni śniegu gdzie trzeba było je ochronić). Tez żyją krócej od ludzi: tylko 80 lat gdzie w universum Star Wars ludzie dożywają 120 lat, a force sensitive ludzie do nawet 200 lat (No to wiemy dlaczego Satele taka młoda! Moc konserwuje ).
Wszystko się zgadza. W sumie z tymi gruczołami łzowymi to trochę wymyśliłem. Bo tak jak Ty szukałem i nic na ten temat nie było, a skoro nie ma informacji, że mają takowe gruczoły to mogą ich nie mieć. Wykorzystałem fakt, że budowa (zewnętrzna) oka ludzi i chissów bardzo się różni. Drugi argumet, który przygotowywał grunt do tego był fakt, że w którejś historii (nie pamiętam teraz gdzie) napisałem, o chissie, że wydawało się jakby nie umiał płakać, a Col w swoich rozterkach ciągle płacze - i po prostu to wyjaśniłem. W sumie to teraz starego uniwersum nikt nie będzie oficjalnie rozwijał, a w nowym ta rasa może wogóle się nie pojawić
Przegiąłem? Mogę to poprawić, niespecjalnie to wpłynie na fabułę
Sall nie wiesz ile ja się naszukałem faktu czy chiss czy miralianie mogą się krzyżować. Nawet przy pomocy googla tłumaczyłem niemieckie WIKI. I nic nie znalazłem więc odważnie wyszedłem z inicjatywą że mogą
W SW ludzie żyją tyle ile my. Te 120lat to raczej są wyjątki, a 200lat... hmmmm, przedłużanie życia nie jest Jasną Stroną Mocy, a Ciemna... nie o takich rzeczach już słyszałem
Przegiąłem? Mogę to poprawić, niespecjalnie to wpłynie na fabułę
Sall nie wiesz ile ja się naszukałem faktu czy chiss czy miralianie mogą się krzyżować. Nawet przy pomocy googla tłumaczyłem niemieckie WIKI. I nic nie znalazłem więc odważnie wyszedłem z inicjatywą że mogą
W SW ludzie żyją tyle ile my. Te 120lat to raczej są wyjątki, a 200lat... hmmmm, przedłużanie życia nie jest Jasną Stroną Mocy, a Ciemna... nie o takich rzeczach już słyszałem
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE
» Epizod III (Imperium) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE