---ZAKODOWANY KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH CZŁONKÓW TARCZY REPUBLIKI---
4 posters
Strona 1 z 1
---ZAKODOWANY KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH CZŁONKÓW TARCZY REPUBLIKI---
Tu dowódca Tarczy Republiki - Sallaros Jan'yse
Ta wiadomość ma na celu poinformowanie was o możliwym rozwiązaniu naszej organizacji na prośbę Najwyższego Kanclerza Republiki. Odrzuciłem ją wierząc, że Republice jesteśmy potrzebni, wierząc w was i wasze umiejętności. Jeśli obie strony: Generalicja oraz Rada Jedi zgodzą się na rozwiązanie Tarczy to schodzimy do "podziemi" Będziemy dalej działać jako Tarcza tylko ukryta przed niechcianym wzrokiem.
Pojawił się nowy wróg Republiki - Ostrze Imperium. Organizacja podobna do naszej zrzeszająca najlepszych ludzi. Nie spoczną póki nas nie zniszczą oraz naszego domu. My natomiast nie pozostaniemy bierni, musimy działać.
Rozumiem, że niektórzy z was nie chcą już mieć nic wspólnego z nami oraz nie chcą ponieść konsekwencji ze strony Senatu dlatego daje wam możliwość opuszczenia Tarczy gdzie osobiście skasuje o was dane. Chce dla was wszystkich jak najlepiej, chce byście byli bezpieczni. Dziękuję za współprace jaka była do tej pory *Lekko się uśmiecha* Dziękuję, że byliście przy nas podczas dobrych i złych chwil.
Ci, którzy zostaną: Dziękuję, że dalej chcecie nas wspierać dla dobra Republiki i nie straciliście wiary w nasz cel. Mam nadzieje, że dalej z równym zapałem będziecie dla nas działać, dla Republiki i tych, którzy tego potrzebują.
Ci, którzy postanowią odejść: Dziękuje wam za dotychczasową współpracę i życzę jak najlepszej w waszej przyszłości, Tarcza będzie waszym domem jeśli będziecie potrzebowali.
Jestem z was dumny, z was wszystkich. Dzięki wam wiele dobrego uczyniliśmy i nawet jak zadano nam rany to powstaliśmy. Nie dopuszczę by Tarcza upadła.
NIE UPADNIEMY!
Niech Moc będzie z Wami...Zawsze.
---KONIEC KOMUNIKATU---
---Na ekranie pojawiło się pytanie---
CZY ZOSTAJESZ W "TARCZA REPUBLIKI"?
TAK/NIE
Ta wiadomość ma na celu poinformowanie was o możliwym rozwiązaniu naszej organizacji na prośbę Najwyższego Kanclerza Republiki. Odrzuciłem ją wierząc, że Republice jesteśmy potrzebni, wierząc w was i wasze umiejętności. Jeśli obie strony: Generalicja oraz Rada Jedi zgodzą się na rozwiązanie Tarczy to schodzimy do "podziemi" Będziemy dalej działać jako Tarcza tylko ukryta przed niechcianym wzrokiem.
Pojawił się nowy wróg Republiki - Ostrze Imperium. Organizacja podobna do naszej zrzeszająca najlepszych ludzi. Nie spoczną póki nas nie zniszczą oraz naszego domu. My natomiast nie pozostaniemy bierni, musimy działać.
Rozumiem, że niektórzy z was nie chcą już mieć nic wspólnego z nami oraz nie chcą ponieść konsekwencji ze strony Senatu dlatego daje wam możliwość opuszczenia Tarczy gdzie osobiście skasuje o was dane. Chce dla was wszystkich jak najlepiej, chce byście byli bezpieczni. Dziękuję za współprace jaka była do tej pory *Lekko się uśmiecha* Dziękuję, że byliście przy nas podczas dobrych i złych chwil.
Ci, którzy zostaną: Dziękuję, że dalej chcecie nas wspierać dla dobra Republiki i nie straciliście wiary w nasz cel. Mam nadzieje, że dalej z równym zapałem będziecie dla nas działać, dla Republiki i tych, którzy tego potrzebują.
Ci, którzy postanowią odejść: Dziękuje wam za dotychczasową współpracę i życzę jak najlepszej w waszej przyszłości, Tarcza będzie waszym domem jeśli będziecie potrzebowali.
Jestem z was dumny, z was wszystkich. Dzięki wam wiele dobrego uczyniliśmy i nawet jak zadano nam rany to powstaliśmy. Nie dopuszczę by Tarcza upadła.
NIE UPADNIEMY!
Niech Moc będzie z Wami...Zawsze.
---KONIEC KOMUNIKATU---
---Na ekranie pojawiło się pytanie---
CZY ZOSTAJESZ W "TARCZA REPUBLIKI"?
TAK/NIE
Ostatnio zmieniony przez Sallaros dnia Nie Wrz 06, 2015 10:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: ---ZAKODOWANY KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH CZŁONKÓW TARCZY REPUBLIKI---
Gdyby dało się kliknąć TAK to bym kliknął ;D
Asphara- Jedi
- Liczba postów : 3
Zachecam do wstawiania swoich przemyslen jako postaci na temat tej wiadomosci i odpowiedzi na to pytanie.
Sall, ale masz talent, do tych rysunków, są świetne
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Dzieki Ans ale prosze mozecie tutaj napisac przemyslenia jak postacie zareagowaly na ta informacje i podanie odpowiedzi jak to w regulaminie robiliscie ^^
Kot, stał wpatrzony w powietrzny ruch stolicy. Nagle na jego komunikatorze pojawiła się postać Mistrza Sallarosa. Przynosząca złe wieści, słyszał już o tym na podczas obrad sądu. Miał nadzieje, że do tego nie dojdzie tu jest jego dom. Czy Skoltus nie wybiegł za daleko? Mistrzu Jan'yse nie zawiodę Ciebie, będę wspierał Tarczę ze wszystkich sił. Mam nawet dosyć nietypowy pomysł. Koniec wiadomości.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Bobeeck była zdziwiona pytaniem mistrza Jan'yse, przecież zaraz po rozprawie sądowej zapewniła go, że zostaje w Tarczy bez względu na wszystko...
ps. rysunki rzeczywiscie swietne Sall
ps. rysunki rzeczywiscie swietne Sall
Similar topics
» Przesłuchanie członków Tarczy
» Relacje Tarczy Republiki
» Lista postaci w Tarczy Republiki
» Część IV - Głos Republiki
» Tarcza Republiki - Prolog
» Relacje Tarczy Republiki
» Lista postaci w Tarczy Republiki
» Część IV - Głos Republiki
» Tarcza Republiki - Prolog