Ep IV - DYSKUSJE
+4
Ansarras
Eliphas
Maginia
Sallaros
8 posters
Strona 6 z 13
Strona 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Ep IV - DYSKUSJE
Nie że go nie lubię, ale czuję że traktuje padawanów z dystansem... Nie to co Azaelus, ten sie za to spoufalaCol'sheer'ee napisał:Oj nie... jako Col nie specjalnie lubię Mistrza Togrutanina, ale jako gracz bardzo go lubię. Ma gość charakter.Kamzo napisał:Jesteście marudami i tyle xD
Aż za bardzo. Pamiętasz co spotkało biedną Zelianne? xDBobik napisał:Nie że go nie lubię, ale czuję że traktuje padawanów z dystansem... Nie to co Azaelus, ten sie za to spoufalaCol'sheer'ee napisał:Oj nie... jako Col nie specjalnie lubię Mistrza Togrutanina, ale jako gracz bardzo go lubię. Ma gość charakter.Kamzo napisał:Jesteście marudami i tyle xD
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Kliknęłam quote tylko dlatego, że śmiesznie to wygląda. Taka cytatocepcja. Cytujcie się dalej.Col'sheer'ee napisał:Aż za bardzo. Pamiętasz co spotkało biedną Zelianne? xDBobik napisał:Nie że go nie lubię, ale czuję że traktuje padawanów z dystansem... Nie to co Azaelus, ten sie za to spoufalaCol'sheer'ee napisał:Oj nie... jako Col nie specjalnie lubię Mistrza Togrutanina, ale jako gracz bardzo go lubię. Ma gość charakter.Kamzo napisał:Jesteście marudami i tyle xD
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Kliknąłem quote tylko dlatego, że Maginię to śmieszyMaginia napisał:Kliknęłam quote tylko dlatego, że śmiesznie to wygląda. Taka cytatocepcja. Cytujcie się dalej.Col'sheer'ee napisał:Aż za bardzo. Pamiętasz co spotkało biedną Zelianne? xDBobik napisał:Nie że go nie lubię, ale czuję że traktuje padawanów z dystansem... Nie to co Azaelus, ten sie za to spoufalaCol'sheer'ee napisał:Oj nie... jako Col nie specjalnie lubię Mistrza Togrutanina, ale jako gracz bardzo go lubię. Ma gość charakter.Kamzo napisał:Jesteście marudami i tyle xD
Col, powrót Col'sheer'ee na Nar mam ułożony w głowie, a szkic naszego ostatniego RP z Kamzo mam na brudno, z tym ,że w tym tygodniu mam egzamin więc dopiero w weekend to dokończę.
Ans to ja mam takie ogóle pytanie - kiedy będzie kolejny event Rp?
Kol'shir'i powiem tak... mam teraz dwie drogi.
Jedna to finał, a druga kolejna część epizodu IV.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
To nie jest odpowiedź na moje pytanie:)Ansarras napisał:Kol'shir'i powiem tak... mam teraz dwie drogi.
Col'sheer'ee napisał:To nie jest odpowiedź na moje pytanie:)Ansarras napisał:Kol'shir'i powiem tak... mam teraz dwie drogi.
Kam ma racje, straszna maruda z Ciebie :v
Prawdopodobnie 10 paździenika
Ansarras- Sith
Ten typ tak ma.Ansarras napisał:Col'sheer'ee napisał:To nie jest odpowiedź na moje pytanie:)Ansarras napisał:Kol'shir'i powiem tak... mam teraz dwie drogi.
Kam ma racje, straszna maruda z Ciebie :v
Prawdopodobnie 10 paździenika
Hobo bobo obo bobo hobo
Ansarras- Sith
No no Bobik czekałem na ten finał przeczytałem połowę, zaraz biorę się za resztę a Arikik też jest mistrzem, ale nie w Radzie
Ahh idę się dalej delektować
Ahh idę się dalej delektować
Ansarras- Sith
Spoko... to jeszcze nie finał. To dopiero 1/3 finału
A co do bycia mistrzem/rycerzem.. hmmm... Bobik był pierwszy umieszczając twojego twi'leka w hierarchii Zakonu
A co do bycia mistrzem/rycerzem.. hmmm... Bobik był pierwszy umieszczając twojego twi'leka w hierarchii Zakonu
Bobkik bardzo mi się podoba twój styl, ślicznie Ci to wyszło. Bardzo przyjemnie się czytało i szkoda że nie mogłem uczestniczyć w tym rp
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Dziekuję, ale tym razem, z braku czasu nie zadałem sobie wiele trudu, wiekszość to rzeczywiste dialogi z RP
Jescze dwa kawałki czekają ...
Jescze dwa kawałki czekają ...
Wow... To jest dopiero tekst. Czytając o Bo mam wrażenie że ona już osiągnęła poziom mistrza, nie padawana
Dwa teksty w jeden wieczór? To lubię
Kamzo- Trooper
Kamzo skoro Rada Jedi to Ty (w praktyce nikt inny) to daj znać co Rada zadecydowała w związku z naszym ostatnim eventem
Ale to źle czy dobrzeCol'sheer'ee napisał:Wow... To jest dopiero tekst. Czytając o Bo mam wrażenie że ona już osiągnęła poziom mistrza, nie padawana
Taaak, Rada Jedi to ja xD Obecnie mam kontrolę nad dwójką, aktywnych w ramach RP Mistrzów, zasiadających w Radzie. Chociaż nie zawsze tak było. Sallaros zrezygnował z członkostwa, Hei'lang zginęła, Filipaoo chyba nie jest już zainteresowany udziałem w erpach, a Giambatista przepadł (ponownie, po krótkim powrocie) bez wieści.
Może decyzja Rady powinna zostać ogłoszona podczas eventu?
Może decyzja Rady powinna zostać ogłoszona podczas eventu?
Kamzo- Trooper
No Jasne. W sobotę mamy ruszyć z Ep2 na impach więc możemy sobie w niedzielę urządzić taki większy poboczny event na Republice.
Wrzucicie to do motd?
Wrzucicie to do motd?
Col, jeśli zdążę się zalogować przed Tobą (bo przypominam, że jako członek zarządu Tarczy, także możesz edytować MotD :]), to umieszczę taką informację. Tylko napisz dokładnie co ma zawierać (i datę razem z godziną, jeśli chodzi o event).
Co do tego ep. II na Ostrzu - nie byłbym taki pewien, bo Eliphas znowu pyta się nas, zamiast po prostu dać ogłoszenie ;P
Co do tego ep. II na Ostrzu - nie byłbym taki pewien, bo Eliphas znowu pyta się nas, zamiast po prostu dać ogłoszenie ;P
Kamzo- Trooper
Ja chcę do Rady jednak bede mozemy epric
Ansarras- Sith
Biedny Sallaros, bez miecza...Fajny tekst. Muszę napisać co Bobeeck porabia, nawet mam już plan, ale jeszcze "Dzieci" nie skonczylem.....
Strona 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dyskusje - EP VI
» Ep. VII Dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Regulamin - DYSKUSJE
» Ep. VII Dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Regulamin - DYSKUSJE
Strona 6 z 13