Błęklitna Jedi na wygnaniu
2 posters
Strona 1 z 1
Błęklitna Jedi na wygnaniu
Hej
W sumie fajnie mi wyszło fabularnie bo Col odeszła z Zakonu, ale mam teraz wykończenie mieszkania i mimo, że fizycznie ja tego nie robię to i tak mam masę roboty związanej z tym.
Tak więc przez jakiś czas nie będę pojawiał się w grze. No dobra, już od jakiegoś czasu tak jest, ale do tej porymiałem wytłumaczenie związane z grą
Na eventy RP Epizodu 3 będę starał się wpadać jak i na pomniejsze eventy jeśli organizator da mi znać, że któraś moja postać będzie potrzebna.
W sumie fajnie mi wyszło fabularnie bo Col odeszła z Zakonu, ale mam teraz wykończenie mieszkania i mimo, że fizycznie ja tego nie robię to i tak mam masę roboty związanej z tym.
Tak więc przez jakiś czas nie będę pojawiał się w grze. No dobra, już od jakiegoś czasu tak jest, ale do tej porymiałem wytłumaczenie związane z grą
Na eventy RP Epizodu 3 będę starał się wpadać jak i na pomniejsze eventy jeśli organizator da mi znać, że któraś moja postać będzie potrzebna.
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Re: Błęklitna Jedi na wygnaniu
Od czwartku przez bliżej nieokreślony czas mogę nie pojawiać się zarówno w grze jak i na forum. Będę miał dość sporo czasu wolnego na planowanie eventów ale nie wiem czy będę w stanie siedzieć przy komputerze
Mam nadzieję, że potrwa to maksymalnie tydzień
Mam nadzieję, że potrwa to maksymalnie tydzień
Wycofuje się z powyższego. Taka przerwa nastąpi dopiero w sierpniu.
To się dobrze składa - łatwiej będzie mi ustalić termin RP dla Ostrza
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Similar topics
» Kroniki Rogatej Jedi cz. 1 - Śledztwo Jedi
» Nowy Jedi
» Jedi w Tarczy
» Salorus – Ja, Jedi
» Rozterki błękitnej Jedi