Tarcza Republiki
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Epizod V (Republika) - DYSKUSJE

+10
Sallaros
Bobik
Elisas
Zim
Ansarras
Guas'ol Dar'Amdu
Maginia
Kamzo
Skoltus
Eliphas
14 posters

Strona 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Go down

Epizod V (Republika) - DYSKUSJE - Page 9 Empty Re: Epizod V (Republika) - DYSKUSJE

Pisanie by Col'sheer'ee Sro Lut 03, 2016 7:57 am

Bobik napisał:Sall...
Możesz rozwinąć?
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Liczba postów : 1206

Powrót do góry Go down

Epizod V (Republika) - DYSKUSJE - Page 9 Empty Re: Epizod V (Republika) - DYSKUSJE

Pisanie by Bobik Sro Lut 03, 2016 8:05 am

No nic, tekst mnie urzekł... Że Sall, co robi literówki na czacie, potrafi taki chwytający za serce kawałek ...  Smile
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Liczba postów : 756

https://www.facebook.com/Stefaniak.Mikolaj

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Sro Lut 03, 2016 3:19 pm

Sindo... Ciekawie. Ale opowie ktoś o co chodzi z tym generałem?
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Eliphas Sro Lut 03, 2016 3:29 pm

Ano Sindo jako dowodca czystaczy dostal taki stopien, Przynajmiej poki nie wyexpie Trooprea
Eliphas
Eliphas
Zarząd Tarczy
Zarząd Tarczy

Liczba postów : 656

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Sro Lut 03, 2016 9:02 pm

8000 znaków i tak mało na forum żal :3
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Liczba postów : 695

Powrót do góry Go down

Pisanie by Skoltus Czw Lut 04, 2016 1:18 pm

Ze swojej strony chciałbym tylko dodać że cieszę się iż tak wiele osób pisze Smile Uwielbiam czytać ( a nie koniecznie pisać ). Mam nadzieję że coraz więcej tekstów pojawi się niebawem na forum i co najwazniejsze, coraz więcej osób będzie pisać Smile Jeszcze raz ... dziękuje Smile
Skoltus
Skoltus
Agent

Liczba postów : 677

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zim Czw Lut 04, 2016 10:00 pm

Nowa część Wink
Bardzo proszę Col o wstawienie jej po Historii Elis w chronologii.
Zim
Zim
Jedi
Jedi

Liczba postów : 269

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Pon Lut 08, 2016 8:09 am

Zim cóż mogę powiedzieć. Świetne oba teksty. Mega mi się podobają... bardzo klimatyczne i fajnie je przeplotłeś z innymi zdarzeniami.

jedyna co mi przykuło uwagę:
w martwą przestrzeń
W lesie gdzie są rośliny, zwierzaki... martwa przestrzeń? może pustą?

Zim-Lar napisał:Bardzo proszę Col o wstawienie jej po Historii Elis w chronologii.
Wstawiłem przed - już poprawione.
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zim Pon Lut 08, 2016 5:02 pm

Col'sheer'ee napisał:W lesie gdzie są rośliny, zwierzaki... martwa przestrzeń? może pustą?

Zasadniczo nie chodzi tu o to, czy tam coś jest czy nie, tylko chodzi o taki brak celu, taki "martwy wzrok" w sensie nieobecny... Chyba rozumiesz, o co chodzi Smile
I dzięki za dodanie linków!
Zim
Zim
Jedi
Jedi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Pon Lut 08, 2016 8:00 pm

Nie jestem pewien czy martwa przestrzeń to odzwierciedla ale rozumiem
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Wto Lut 09, 2016 12:05 am

Dziękuję.
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Wto Lut 09, 2016 6:42 am

Ansarras napisał:Dziękuję.
Za?

Sall nie powiem tekst pierwsza klasa. Trochę mi komplikuje ale to jest urok RP
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zim Wto Lut 09, 2016 3:18 pm

Wstawiłem małą legendę postaci w pierwszym poście mojego wątku pobocznego. W razie jakiś problemów lub czegokolwiek dajcie znać to dam więcej postaci lub większe opisy Smile

P.S. Nowa część już jest, będzie więcej z wczorajszego eventu może dzisiaj, może jutro...
Zim
Zim
Jedi
Jedi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Wto Lut 09, 2016 6:24 pm

Is fajna historia ta Biała rehabilitacja. Podpowiesz jak to powinno w chronologii wyglądać?
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Wto Lut 09, 2016 9:46 pm

"Lepki posiłek spływa do buzi" mhm If you know what I mean
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maginia Wto Lut 09, 2016 11:17 pm

Ansarras napisał:"Lepki posiłek spływa do buzi" mhm If you know what I mean
Ja wypraszam sobie!

Tam jest "spływał".
Maginia
Maginia
Zarząd Tarczy
Zarząd Tarczy

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pisanie by Skoltus Wto Lut 09, 2016 11:19 pm

Maginia napisał:
Ansarras napisał:"Lepki posiłek spływa do buzi" mhm If you know what I mean
Ja wypraszam sobie!

Tam jest "spływał".

A mi się tam podoba Very Happy Czekam na więcej Smile COl szkoda że Ty takich rzeczy nie wypisujesz Very Happy
Skoltus
Skoltus
Agent

Liczba postów : 677

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Sro Lut 10, 2016 6:23 am

Jakich? Mało nagości jest w rozsterkach?

Ans ale z Mag mieliśmy niezły ubaw z twojej reakcji.. Sny były milusie?
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ansarras Sro Lut 10, 2016 7:51 am

Nie bo od dwóch dni mi się sni nagi Skoltus Sad
Ansarras
Ansarras
Sith
Sith

Powrót do góry Go down

Pisanie by Isminah Sro Lut 10, 2016 12:39 pm

Col'sheer'ee napisał:Is fajna historia ta Biała rehabilitacja. Podpowiesz jak to powinno w chronologii wyglądać?

Gdzieś po pierwszej części eventu Elis.
Isminah
Isminah
Smuggler
Smuggler

Liczba postów : 173

Powrót do góry Go down

Pisanie by Col'sheer'ee Sro Lut 10, 2016 1:25 pm

DONE.

Jeszcze tylko mnie zastanawia czy latanie między Nar Shaddaa a Coruscant jest takie szybkie by mogła w obie strony latać codziennie.
Col'sheer'ee
Col'sheer'ee
Strażnik Holocronów
Strażnik Holocronów

Powrót do góry Go down

Pisanie by Isminah Sro Lut 10, 2016 1:29 pm

Też tego nie jestem pewien, no ale czort z tym, nie miałem ochoty sprawdzać takich informacji.
Isminah
Isminah
Smuggler
Smuggler

Powrót do góry Go down

Pisanie by The'shurr Czw Lut 11, 2016 11:46 am

Jako, że mam w zwyczaju mówienie tego, co myślę, a dyskusje dotyczące V rozdziału są chyba najodpowiedniejszym działem, chciałabym się podzielić moją opinią na tema ostatniego eventu z ep V. Nie byłam wcześniej, nie mam porównania, ale patrząc na to jak Col pisze... i jak ludzie się w nie wczuli, wcześniejsze eventy nie były chyba tak kiepskie, jak ostatni.
To znaczy: nie oceniam fabuły, bo przyjście na ostatnią część, kiedy nie do końca się wszystko rozumie i tak z góry było skazane na siedzenie, gapienie się w monitor i próbę podczepienia się pod jakąś akcję.
Właśnie. Akcję. Problem w tym, że od razu byliśmy skreśleni, my użytkownicy sił innych (ale równie potrafiących boleć) niż moc, ba, nawet jedi niewiele mogli zrobić. Jeśli to ma być event, w którym cienie walczą z kimś, to lepiej zrobić event tylko dla cieni, ew zaprosić Sall czy inne osoby, które mają w tej kwestii coś do powiedzenia.
Druga rzecz, która rzuciła mi się w oczy i raziła niemiłosiernie - dwie lub trzy osoby prowadzące event za MG. "To rollujmy" "Rollujmy wszyscy" "Nie wszyscy" i każda z tych osób mówiła swoje i robił się niepotrzebny burdel. Efekt był taki, że odpadłam w momencie, w którym Vyn się naćpała, bo całkowicie nie wiedziałam, co dzieje się w danej chwili.
Trzecia rzecz, chyba najstraszliwsza, która mnie odrzuciła to system. Nie tylko w tym evencie, ale wcześniejszym (to był event Is, tak?). Cała fabuła eventu opiera się na bezsensownym rzucaniu kośćmi, gdzie większość zależy od szczęścia.
Ja wiem, czepiam się. Ale ja tylko wyrażam własną opinię. Mówię, co myślę, wiem, że pewnego dnia ta szczerość mnie zgubi. Nie jestem aż tak doświadczonym graczem, jak chyba założyło kilka osób. Chciałabym, aby po moim evencie ludzie nie bali się napisać, co zrobiłam nie tak, a nie klepali po głowie mówiąc, że było ok. A sama popełniam mnóstwo błędów. Podobno jestem jedyną osobą, która powiedziała Elis wprost, co było słabe w jej evencie. Nie dlatego, że się chciałam uczepić, ale dlatego, żeby na przyszłość starała się nad tym popracować.
Tak naprawdę po tych kilku dniach spędzonych w Tarczy najbardziej podobają mi się luźne wieczorki, bo nikt nie wymaga rzucania ode mnie na atak (sry, jak rzucę komuś granat pod nogi, to będzie miał taką samą moc jak będę szeregowcem czy pułkownikiem, co najwyżej mogę mieć pecha i źle rzucić, albo trafić na spieprzony, który wybuchnie mi w garści), ani używania mocy, żebym mogła siedzieć w kantynie.
The'shurr
The'shurr
Zarząd Tarczy
Zarząd Tarczy

Liczba postów : 364

http://wareczka.deviantart.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bobik Czw Lut 11, 2016 12:20 pm

Ja myślę że masz duuuużo racji.
Bobik
Bobik
Jedi
Jedi

Liczba postów : 756

https://www.facebook.com/Stefaniak.Mikolaj

Powrót do góry Go down

Pisanie by Isminah Czw Lut 11, 2016 12:25 pm

Też się zgadzam, to był zresztą, jak mówiłem, chyba tylko ze sto czterdzieści osiem razy, mój pierwszy event, rozważałem, czy na pewno chcę dawać rolle, no i w sumie widać, że nie przyjęły się, trudno. Przy następnym swoim evencie postaram się, abym to bardziej ja się fatygował niż kostki. >.>
Isminah
Isminah
Smuggler
Smuggler

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: