Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
+10
Sallaros
Bobik
Elisas
Zim
Ansarras
Guas'ol Dar'Amdu
Maginia
Kamzo
Skoltus
Eliphas
14 posters
Strona 8 z 19
Strona 8 z 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
Jedi Academy
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Skoltus napisał:Jedi Academy
Dokladnie Tylko wyczyszczony. Zawsze lubilem tą grę
http://sta.sh/0265l9f83ug7 w wersji dokumentowej dodalam logo Tarczy
Dorzuciłem nowe story do chronologii - teraz czekamy jeszcze na dwa opisy (w tym mój)
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Sallaros napisał:http://sta.sh/0265l9f83ug7 w wersji dokumentowej dodalam logo Tarczy
To ja to zrobię tak, żeby była ta kozacka czcionka, i nazwa i numer drukarni małym druczkiem na dole, tak jak u mnie w opisie eventu. Może w aktywnym PDF-ie, bo chciałbym teksturę papieru dodać... zobaczymy.
Mimo, że Bo doceniam Twoją pracę to jednak Zima pomysł bardziej mi się podoba: https://tarczarepubliki.forumpolish.com/t402-dwa-ciala-jedna-dusza#4088
Jest bardziej Star Warsowy
Jest bardziej Star Warsowy
Mnie też się podoba. N13CH 21M 2R081 5248L0N , albo jak mu się nie chce, niech podeśle materiały, to ja zrobię
Mam w SVG jak kogoś interesuje (obsługuję to Inkscape'm - darmowy programik, polecam)
Zim- Jedi
- Liczba postów : 269
Dziś powstanie opowiadanie.. Ciekawe kto da rade przeczytać
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Ja tworze opis eventu XD Widze - duzo czytania na dzis mam
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Teraz żałuję, że mnie nie było na evencie ale cóż... studia też ważne
Zim- Jedi
Elis , a mówilas, ze nie umiesz pisac
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
No bo nie potrafie , a streszczenie eventu to najlepszy przykład tego xDAnsarras napisał:Elis , a mówilas, ze nie umiesz pisac
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Poprosze na CIACH #Nie podaje się publicznie adresu email. Bardzo zachęcam do ochrony danych osobowych, ColZim napisał:Mam w SVG jak kogoś interesuje (obsługuję to Inkscape'm - darmowy programik, polecam)
ps. Elis, przeczytałem opis i żyję. Więc chyba nie jest tak źle jak probujesz nam wmówić, co?
ps2. Dziękuję władzom Tarczy za tytuł Honorowego Członka. Naprawdę, to ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewał
Ostatnio zmieniony przez Col'sheer'ee dnia Pon Lut 01, 2016 5:43 pm, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : no reason)
Tu link do paczki z czcionką Aurebesh - https://www.dropbox.com/s/6bzb1q6o3mg9kzg/aurebesh.zip
A tu link do szablonu holo-mail'a - https://www.dropbox.com/s/akmavtwow2qnuj9/holomail.svg
(w pliku, jeśli zainstaluje się czcionkę Aurebesh, to powinny być napisy w nim)
A tu link do szablonu holo-mail'a - https://www.dropbox.com/s/akmavtwow2qnuj9/holomail.svg
(w pliku, jeśli zainstaluje się czcionkę Aurebesh, to powinny być napisy w nim)
Zim- Jedi
A chcesz usłyszeć moją opinię?
Zrobiłbym to zupełnie inaczej... Ale bardzo fajnie się to czyta. I to jest najważniejsze. Nic więcej chcieć nie można.
Zrobiłbym to zupełnie inaczej... Ale bardzo fajnie się to czyta. I to jest najważniejsze. Nic więcej chcieć nie można.
EEE tam, Col, przesadzasz. Ja wiem że każdy średniorozgarnięty z łaczem internetowym wie o mnie wszystko i mam to w d**e. W ten sposób firma mi sięza darmo reklamuje. A oprócz tego maila mam kilka innych, których nie rozdaję na prawo i lewo.
To jest zboczenie zawodowe.Bobik napisał:EEE tam, Col, przesadzasz. Ja wiem że każdy średniorozgarnięty z łaczem internetowym wie o mnie wszystko i mam to w d**e. W ten sposób firma mi sięza darmo reklamuje. A oprócz tego maila mam kilka innych, których nie rozdaję na prawo i lewo.
Mam dla Ciebie wstęp, Eliska.
"W sali taktycznej, wkoło wielkiej holomapy zebrali się wszyscy, którzy zgłosili się na ochotnika do misji organizowanej przez Padawan Elisias. Aby okazać szacunek dla prowadzącej odprawę, nikt nie siadał. Nikt z wyjątkiem Egarei, alora klanu Quobe, która siedziała z wyciągniętymi nogami i rękoma założonymi za głowę. Widocznie w dzieciństwie nikt jej nie przytulał i nie głaskał, stąd to chamstwo i brak wychowania"
"W sali taktycznej, wkoło wielkiej holomapy zebrali się wszyscy, którzy zgłosili się na ochotnika do misji organizowanej przez Padawan Elisias. Aby okazać szacunek dla prowadzącej odprawę, nikt nie siadał. Nikt z wyjątkiem Egarei, alora klanu Quobe, która siedziała z wyciągniętymi nogami i rękoma założonymi za głowę. Widocznie w dzieciństwie nikt jej nie przytulał i nie głaskał, stąd to chamstwo i brak wychowania"
Bobik napisał:Mam dla Ciebie wstęp, Eliska.
Skoltus- Agent
uuuuu mokro
Skoltus- Agent
Zbliżamy się do końca i jest coraz ciekawiej. Kodeks Cieni ładnie wkomponowany w całość.
Słuchajcie jak ktoś odbył event a jeszcze nie ma opisu to może tu o tym napisać i poprosić o umieszczenie go w chronologii (najlepiej ze wskazaniem miejsca w czasie)
Ja skończę dzisiaj (pewnie dwa opowiadania), ale to w swoim czasie... Sesja goni
Zim- Jedi
Strona 8 z 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Epizod III (Republika) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE
» Epizod III (Imperium) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE