Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
+10
Sallaros
Bobik
Elisas
Zim
Ansarras
Guas'ol Dar'Amdu
Maginia
Kamzo
Skoltus
Eliphas
14 posters
Strona 13 z 19
Strona 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Epizod V (Republika) - DYSKUSJE
Elisas napisał:Urzekł mnie mocno ten cytat ... Tak bardzo ustawie go sobie w tej stopce pod każdym postem. Można?
A proszę bardzo
Tekst zmienię jak tylko będę miał dzisiaj chwilę
Zim- Jedi
- Liczba postów : 269
Col'sheer'ee napisał:To chyba Bobeeck będzie musiała ją przeprosić innym razem.
Wygląda na to że tak.
Hahaha... przyciągam czytelnikówBobik napisał:Col, za erotyki się wziąłeś?
A tak serio to zależało mi na pokazaniu ic więzi, a na randki raczej chodzić nie będą
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Jaka zmiana klimatu, Col
Interesuje mnie jednak jedna rzecz - ten hologram. Czy Zwierzchnik widział ich na kamerze czy na hologramie? Wydaje mi się, że hologram działa obszarowo - coś jak XBOX Kinect, a nie na całe pomieszczenie, ale mogę się mylić.
Interesuje mnie jednak jedna rzecz - ten hologram. Czy Zwierzchnik widział ich na kamerze czy na hologramie? Wydaje mi się, że hologram działa obszarowo - coś jak XBOX Kinect, a nie na całe pomieszczenie, ale mogę się mylić.
Zim- Jedi
Zim napisał:Jaka zmiana klimatu, Col
Zmiana klimatu? W jakim sensie?
Tak, tak hologramy działają. Ale pamiętaj, że to jest hologram Zwierzchników tak jak cała placówka, w której przebywają Tornado i Wilk Akk. Także hologram może ogarniać całe pomieszczenie. W tym akuratnym przypadku.
Zim, dzięki za ten tekst Dawno nie czytałem retrospekcji a to one najlepiej opisują co się dzieje w fabule, pare technikaliów odnośnie teksu ale to nic Col ... miło w końcu poznać postać którą widziałem trzy razy na rp
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
W końcu? Przecież to już 4 czy 5 historia Storima.Skoltus napisał:Zim, dzięki za ten tekst Dawno nie czytałem retrospekcji a to one najlepiej opisują co się dzieje w fabule, pare technikaliów odnośnie teksu ale to nic Col ... miło w końcu poznać postać którą widziałem trzy razy na rp
Żeby poznać tak tajemniczą postać nie wystarczy nawet 10
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
To jej nie poznamy... Maksymalnie 3 historie o Otchłani się pojawią
Nowy epizod wątku pobocznego z Col i Zimem w roli głównej (nie powiem, było ciekawie moim zdaniem).
Bardziej coś na rodzaj przepisania tego, co się działo w trakcie RP niż opisu, ale tak jest chyba lepiej zrozumieć, co się działo na Voss, a potem na Yavinie
Bardziej coś na rodzaj przepisania tego, co się działo w trakcie RP niż opisu, ale tak jest chyba lepiej zrozumieć, co się działo na Voss, a potem na Yavinie
Zim- Jedi
Tak dla mnie (gracza) poprzednia noc była bardzo ciekawa.
A co z hakami Sallarosa?
A co z hakami Sallarosa?
Usunąłem słowa związane czym jest ten hak. Chyba w tej sytuacji jest wszystko okej
Zim- Jedi
Ach romanse romanse, Zim uwazaj bo Duch Ansa przyjdzie cie nawiedzić, ze mu kradniesz kobiete.
może podrzucił?Zim napisał:że to Otchłań wszystko dorzucił
O haku jest jeszcze pod koniec opowiadania (Sall chyba się powtórzył)
Robi się ciekawie. Ale ja niestety wyczuwam w Col dobro. Niestety, bo to pokrzyżuje plany mojej ukochanej Wiris .
A Zdradzisz skąd takie przypuszczenia?
Chyba nie dlatego, że nie odwaliła czarnej roboty za Wiris?
Chyba nie dlatego, że nie odwaliła czarnej roboty za Wiris?
Aaa juz dajcie raz spokój idźcie sie napic do kwatery, aa Col niech idzie na Dark Side, a Salla niech pochlona cienie xdd
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Dobro w col to tylko kwestia czasu xdd
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Trochę mi tylko żal, że Bobia została Lordem a na impach nie ma chętnych na uczniów...Elis, mam opisywać nasze rp na impach?
Bobik ... Na naszym nastepny RP znajdzie sie ktoś Godny na ucznia Bobii
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Shurr fajne historie - obie. Wciągające, klimatyczne... Będzie dobrze mi się czytało. Moja uwaga to w opowiadaniu streszczajacym event praktycznie nie ma słowa o towarzyszach Shurr. Wiem, że historia dotyczyła jej, ale nie tylko ona tam była.
Twój event mi się podobał... Był przemyślany, ciekawy... Tylko się dłużył. Nie dlatego, że mi się nudziło. Winą były ciągle rolle. Umożliwiły co prawda interakcję wszystkich, ale mocno wydłużały akcję.
Osobiście uważam, że powinniśmy odbywać takie eventy i takie bardziej reżyserowane, w których może nie każdy zrobi tyle samo, ale ich fabuła się nie rozłazi
Twój event mi się podobał... Był przemyślany, ciekawy... Tylko się dłużył. Nie dlatego, że mi się nudziło. Winą były ciągle rolle. Umożliwiły co prawda interakcję wszystkich, ale mocno wydłużały akcję.
Osobiście uważam, że powinniśmy odbywać takie eventy i takie bardziej reżyserowane, w których może nie każdy zrobi tyle samo, ale ich fabuła się nie rozłazi
Umm dziękuję, Col. Właściwie to przyzwyczaiłam się do prowadzenia eventów przez tsa, dzięki temu wszystko idzie sprawniej. Starałam się zmusić każdego do kombinowania... I chciałam pozwolić każdemu się wykazać, bo na ostatnich gildyjnych eventach prawo głosu miały tylko nieliczne osoby.
Poza tym ludzie tutaj nie są przyzwyczajeni do takiego systemu, jakiego ja zazwyczaj stosuję - dlatego to zabiera kolejne minuty. No i problemy z dc, fazami i afkami, ale to już kwestie niezależne ode mnie.
Mój Mistrz powtarza mi, że dobrze jest też dawać graczom czas dla siebie. Przecież w trakcie walki nikt nie bronił wam porozumiewać się ze sobą klimatycznie, mogliście skombinować jakieś combo i rozdupić cały pałac
Poza tym ludzie tutaj nie są przyzwyczajeni do takiego systemu, jakiego ja zazwyczaj stosuję - dlatego to zabiera kolejne minuty. No i problemy z dc, fazami i afkami, ale to już kwestie niezależne ode mnie.
Mój Mistrz powtarza mi, że dobrze jest też dawać graczom czas dla siebie. Przecież w trakcie walki nikt nie bronił wam porozumiewać się ze sobą klimatycznie, mogliście skombinować jakieś combo i rozdupić cały pałac
Col'sheer'ee napisał:Tarcza łyknęła przynętę podrzuconą przez niego przynętę.
Poza tym brak zastrzeżeń No i... No cóż... Teraz Zim będzie się winił, że uczucia, które wzbudził w Col jeszcze bardziej ją przeciągnęły na Ciemną Stronę...
Zim- Jedi
Strona 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Epizod III (Republika) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE
» Epizod III (Imperium) - dyskusje
» (Dyskusje) Epizod I
» Epizod II - DYSKUSJE
» Epizod V (Imperium) - DYSKUSJE