Dyskusje - EP VI
+11
Zim
Bobik
Ansarras
Sylph
Eliphas
Elisas
Maginia
Talym
Kamzo
Isminah
Col'sheer'ee
15 posters
Strona 12 z 13
Strona 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Dyskusje - EP VI
Kto nie liczy się z utratą kobiety, ten nigdy żadnej nie zdobędzie
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Oooch... Jakie to piękne, Skol ^^
Talym- Admin
- Liczba postów : 332
Skol co ty gadasz... przecież jesteś gejem....
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Ansarras napisał:Skol co ty gadasz... przecież jesteś gejem....
Chciałbyś
Skoltus- Agent
Is, nareszcie! Już się nie mogłem doczekać. Dzięki wielkie! I nadal powstrzymuję swoje zdanie, że nie piszesz chaotycznie
Talym- Admin
Jak na razie znalazłem czas tylko na opowiadanie SKola, i jak zwykle się nie zawiodłem
Do usuk Bardzo lubię twoje opowiadania Isu
Skoltus- Agent
Cóż, nie, żeby coś, ale mam wrażenie, że moje postacie napędzają rp po stronie repów w niemal wszystkich opowiadaniach. XD Co to, poza osobami, które rpią ze mną, nikt inny nie rpi? Piszcie więcej!
Talym, Twoje teksty są coraz lepsze. Uwielbiam każde dodane przez Ciebie zdanie, które nie padło podczas rp. Pisz więcej, bo świetnie Ci to idzie. ^^
Is, Twoje opowiadanie jest nieco nieuporządkowane, ale można to ogarnąć jako całość i, przynajmniej moim zdaniem, zapowiada się genialny wątek. Cieszę się, że zamieściłeś ten tekst. ^^
Skol, rewelacja! Jeszcze co prawda nie do końca wytworzyłam sobie postać Alama, ale dzięki Twojemu opowiadaniu powstał w mojej głowie nowy zarys postaci, o wiele ciekawszej, niż planowałam. Dziękuję. ^^ Szkoda tylko, że nie zamieściłeś wzmianki, z której chichotałam pod nosem podczas rp,a którą pozwolę sobie przytoczyć:
"Skol? Na tej planecie może odbywać się twoje leczenie. Poczujesz tam klimat Tython ... będziesz wśród Jedi", na co Skol dał emotkę "Skoltus nie lubił Tython.". Może to moje poczucie humoru, ale niezmiernie mnie to rozbawiło. XD
Dobra, czas na opo Elis. Widać impy nie wymarły całkowicie.
EDIT. Wow. Mocne, mroczna muzyka, intryga... ciekawe. Aleniss przypomina mi rozbójniczkę, która uratowała Gerdę w Królowej Śniegu. ^^
Talym, Twoje teksty są coraz lepsze. Uwielbiam każde dodane przez Ciebie zdanie, które nie padło podczas rp. Pisz więcej, bo świetnie Ci to idzie. ^^
Is, Twoje opowiadanie jest nieco nieuporządkowane, ale można to ogarnąć jako całość i, przynajmniej moim zdaniem, zapowiada się genialny wątek. Cieszę się, że zamieściłeś ten tekst. ^^
Skol, rewelacja! Jeszcze co prawda nie do końca wytworzyłam sobie postać Alama, ale dzięki Twojemu opowiadaniu powstał w mojej głowie nowy zarys postaci, o wiele ciekawszej, niż planowałam. Dziękuję. ^^ Szkoda tylko, że nie zamieściłeś wzmianki, z której chichotałam pod nosem podczas rp,a którą pozwolę sobie przytoczyć:
"Skol? Na tej planecie może odbywać się twoje leczenie. Poczujesz tam klimat Tython ... będziesz wśród Jedi", na co Skol dał emotkę "Skoltus nie lubił Tython.". Może to moje poczucie humoru, ale niezmiernie mnie to rozbawiło. XD
Dobra, czas na opo Elis. Widać impy nie wymarły całkowicie.
EDIT. Wow. Mocne, mroczna muzyka, intryga... ciekawe. Aleniss przypomina mi rozbójniczkę, która uratowała Gerdę w Królowej Śniegu. ^^
Ostatnio zmieniony przez Maginia dnia Pon Sie 08, 2016 11:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Maginia napisał:Cóż, nie, żeby coś, ale mam wrażenie, że moje postacie napędzają rp po stronie repów w niemal wszystkich opowiadaniach
No cóż, ktoś musi to napędzać
Mitras- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 163
Dziękuję, Witmo! Ale jeżeli jest jakiś progres, to tylko i wyłącznie dzięki Twoim radom! Przy okazji dziękuję Ci bardzo i za nie
Kurczę, doszło do tego, że Twoja postać jest dla Talyma nauczycielką Jedi, a Ty jesteś dla mnie nauczycielką polonistyki XD
Kurczę, doszło do tego, że Twoja postać jest dla Talyma nauczycielką Jedi, a Ty jesteś dla mnie nauczycielką polonistyki XD
Talym- Admin
Przez Talyma mam ochotę zrobić Togrute na repsach
Ansarras- Sith
Ans, polecam
Talym- Admin
Sall, wspaniale... Nareszcie
Ansarras- Sith
Tylko Rada podejmie decyzje co do wyboru scenarzysty?
Ansarras- Sith
Skoltus- Agent
Ansarras napisał:Tylko Rada podejmie decyzje co do wyboru scenarzysty?
Tak jak wczesniej rada podejmuje decyzje. Mamy od was scenariusze i decydujemy co pasuje do tarczy i co by moglo zachęcić ludzi. Dostalam oba. jesli ktoś się ejszcze zgłosi to dodam kolejne do tematu rady. jak nie to juz liczcie 1 tydz na nasza decyzje.
Sallaros napisał:Ansarras napisał:Tylko Rada podejmie decyzje co do wyboru scenarzysty?
Tak jak wczesniej rada podejmuje decyzje. Mamy od was scenariusze i decydujemy co pasuje do tarczy i co by moglo zachęcić ludzi. Dostalam oba. jesli ktoś się ejszcze zgłosi to dodam kolejne do tematu rady. jak nie to juz liczcie 1 tydz na nasza decyzje.
W takim razie odliczam :p
Ansarras- Sith
Ogłosicie dzisiaj wyniki? Nie mogę się doczekać :p
Ansarras- Sith
Ta wieczorem ogłoszę jeszcze będę sprawdzać, czy ktoś coś nie dopisał w temacie.
[*]Mitras napisał:#Talym
[*]
@Talym
Edit:
To od Mitrasa
Mitras- Zarząd Tarczy
Jeszcze brakuje, żebyście otworzyli butelkę wina i świętowali.
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Maginia napisał:Jeszcze brakuje, żebyście otworzyli butelkę wina i świętowali.
Co się odwlecze to nie uciecze
Mitras- Zarząd Tarczy
Czo to się stanęło?
Ansarras- Sith
Strona 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Strona 12 z 13
Pozwolenia na tym forum: