Dyskusje - EP VI
+11
Zim
Bobik
Ansarras
Sylph
Eliphas
Elisas
Maginia
Talym
Kamzo
Isminah
Col'sheer'ee
15 posters
Strona 10 z 13
Strona 10 z 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Dyskusje - EP VI
@Skol, ale mi się zmutno zrobiło! To tak strasznie depresyjny tekst! Aż spróbuję narysować tę sytuację! (Ale nic nie obiecuję.)
Maginia- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 483
Jeszcze raz CI posłodzę metalu Ty mój Event jeden z lepszych na jakich byłem ( a byłem ana wielu mój przyjacielu i nie tylko w polskich gildach ), ktoś kiedyś powiedział że tarcza to hurr durr i rozpierdol, cóż ... najwyraźniej nie dotyczy to osób które były na iwencie Ega ma mój głos jeżeli chodzi o prowadzenie ep VII ... wszystko będzie w punkt logicznie i bez zbędnych teatrów Aha no i masz plus do klimatu, a klimatu nawet w Jedi Path nie potrafili zapewnić
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Ega <kłaniam się>. Właśnie przeczytałem scenariusz Twojego eventu i widzę, że odwaliłeś świetną robotę. Uczestnicy muszą być naprawdę zadowoleni. Tylko teraz moje pytanie - skoro ta gromada zombie się uwolniła, to znaczy, że to nie jest koniec?
Talym- Admin
- Liczba postów : 332
Witma: *widząc brak zębów u Yun'era* Tylko mi nie mów, że próbowałeś otworzyć piwo zębami. I ci się nie udało. Cztery razy z rzędu.
Jak to dobrze, że przychodzi protetyk, może wstawi Wam kilka implantów i połata kończyny.
Ega, napracowałeś się nad tym eventem. Wyrazy uznania. Obyś miał wenę na więcej.
Jak to dobrze, że przychodzi protetyk, może wstawi Wam kilka implantów i połata kończyny.
Ega, napracowałeś się nad tym eventem. Wyrazy uznania. Obyś miał wenę na więcej.
Maginia- Zarząd Tarczy
Dobrze że ktoś coś pisze bo nie wiadomo co się dzieję w Tarczy, fajny tekst. Nie wiedziałem że WItma ma tak przewalone a sądząc po końcówce każdy z Jedi będzie miał Z niecierpliwością czekam na lekcje z Panią profesor :* Aż mam ochotę kogoś przedstawić Talymowi Sądzisz WItma że SHurr ma na niego zły wpływ Poczekajmy aż SKol was przekona że może już wyjść
Skoltus- Agent
W końcu na spokojnie przeczytałem Twój tekst Gosia i bardzo CI za niego dziękuje Ale musisz mi przypomnieć jakiej to przysięgi SKol dotrzymał SOrki ale mam słabą pamięć No i mała uwaga " TO co zaczęło się dziać w Tarczy przemieniało się powoli w wojnę domową " - Dziękuję w końcu ktoś dostrzegł jak działa chochlik :*
Skoltus- Agent
Chyba nie masz zamiaru mi przedstawiać Chochlika? XD Tak?... N-nie masz?
Talym- Admin
Talym napisał:Chyba nie masz zamiaru mi przedstawiać Chochlika? XD Tak?... N-nie masz?
Gra do końca Oczywiście że nie, skąd ten pomysł ... hihihihi
Skoltus- Agent
Skoltus napisał:W końcu na spokojnie przeczytałem Twój tekst Gosia i bardzo CI za niego dziękuje Ale musisz mi przypomnieć jakiej to przysięgi SKol dotrzymał SOrki ale mam słabą pamięć No i mała uwaga " TO co zaczęło się dziać w Tarczy przemieniało się powoli w wojnę domową " - Dziękuję w końcu ktoś dostrzegł jak działa chochlik :*
Eeee, ta przysięga to chodziło mi o to, że "nie pozwolimy, żeby ktokolwiek skrzywdził Mistrza Sallarosa, a każdy, kto podniesie na niego rękę, zapłaci za to życiem" czy coś w ten deseń. Chodziło mi o to, że będąc Cieniem, Skol obiecał jej, że dopilnuje, aby Sall był bezpieczny. Chociaż to właśnie Cienie mu zagrażały.
Talym, śliczny tekst. Jestem pod wrażeniem, że chciało Ci się to wszystko spisać. ^u^
Drobna uwaga, to zdanie jest wyrwane z kontekstu:
"- Przestań nim pomiatać - powiedziała spokojnie do Shurr, tonem nieznoszącym sprzeciwu.".
Witma mówiła to do Shurr, która w tym momencie poniewierała zabójcą, a chyba nie jest to wspomniane.
Ale poza tym... awwwwwwwwwwwwwww.
Maginia- Zarząd Tarczy
Dzięki O, a ja myślałem, że to do Talyma o tym, że Shurr cały czas gdzieś go zabiera Już zmieniam
Talym- Admin
Czy ktoś mi powie, co się dzieje?! Sobota godzina 22 i pustki.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
U mnie sa burze, a w takie pogode lepiej nie grac oraz ci którzy maja internety nie kablowe to maja zrąbanie z sygnałem
Ja akurat byłem na ognisku Ale również zauważam zmniejszoną aktywność.
Talym- Admin
I znowu Talym zaskakuje pomysłowością oraz piękną oprawą graficzną. ^^ Tym właśnie żyła niegdyś gildia - świetnymi opowiadaniami i historiami tworzonymi zarówno wspólnie jak i samodzielnie. Teraz to już koniecznie muszę zrobić rp z omówieniem przez Talyma i Witmę tego wydarzenia!
Maginia- Zarząd Tarczy
Jak zwykle mogę na Ciebie liczyć, Witmo Dziękuję za miłe słówka. Co do RP, to jak najbardziej!
Talym- Admin
Talym masz u mię buszka Zajebiscię
Skoltus- Agent
Może się skuszę! Dzięki Skol!
Talym- Admin
Maginia napisał:I znowu Talym zaskakuje pomysłowością oraz piękną oprawą graficzną. ^^ Tym właśnie żyła niegdyś gildia - świetnymi opowiadaniami i historiami tworzonymi zarówno wspólnie jak i samodzielnie.
Zgadzam się w całej rozciągłości z obiema cześciami tego zdania.
PS. Przez różne czynniki niezależne od nikogo, będę jeszcze rzadziej wpadał póki co, nad czym ubolewam .
Halo, kończymy ten epizod? Albo niech ktoś inny go dokończy bo stoimy w miejscu i się robi na prawdę nudno.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Jeżeli się nie mylę, to są wstępnie zbierane osoby do pociągnięcia jakoś tego epizodu. Mam na myśli zbieranie ludzi na misję, by powstrzymać Theikę i Mistrzynię Mayeshi. Ale co prawda to prawda - można by zacząć coś naprawdę działać
Talym- Admin
Halo, ludzie! Co się z Wami dzieje? Robimy coś czy nie?
Talym- Admin
No ja postaram się być nawet na weekendzie, koniec sesjiii ostatki .... chyba że wyjade Przydało by się wątek zakończyć jakoś !
Skoltus- Agent
Więc zbieramy ekipę i bierzemy się do roboty
Talym- Admin
Strona 10 z 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Strona 10 z 13
Pozwolenia na tym forum: