Dyskusje - EP VI
+11
Zim
Bobik
Ansarras
Sylph
Eliphas
Elisas
Maginia
Talym
Kamzo
Isminah
Col'sheer'ee
15 posters
Strona 7 z 13
Strona 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Dyskusje - EP VI
Macie babska republike jeszcze śmiecie narzekać?
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Ja tam się z powodu mojego usuniętego posta burzyć nie będę (sam w nim nawet wspomniałem, że to podchodzi pod spam ), ale Skol poruszył w sumie istotną kwestię. Bo, jakby nie patrzeć, informacja o kolorze fryzury i brody Sindo, nie wnosi nic poza małym wątkiem humorystycznym (i dla niektórych zapewne bez znaczenia xD).
Kamzo- Trooper
- Liczba postów : 483
Winc wuaśnie....Kamzo napisał: jakby nie patrzeć, informacja o kolorze fryzury i brody Sindo, nie wnosi nic poza małym wątkiem humorystycznym (i dla niektórych zapewne bez znaczenia xD).
To gdzie w końcu jest obrazek Sindo na różowo?
Sylph- Sith
- Liczba postów : 41
Jeszcze raz:
poprosiłam Sall, żeby to wrzuciła, żeby każdy wiedział, że nasz kochany Sindo ma rzeczywiście różowe włosy.
Co do twojego komentarza, Bo:
Jest od momentu powstania tematu notka, żeby nie robić mi spamu w temacie, kiedy jeszcze nie miałam opcji usuwania i edytowania postów. Jakby tej adnotacji na dole nie było, to fakt, ktoś mógłby się o to wkurwić.
I tak, sam wątek...został przerpiony, więc warto o tym wspomnieć.
Poproszę informacje na temat nowo przybyłych jedi, żołnierzy i kogo tam jeszcze, żebym mogła uzupełnić te poważniejsze informacje.
poprosiłam Sall, żeby to wrzuciła, żeby każdy wiedział, że nasz kochany Sindo ma rzeczywiście różowe włosy.
Co do twojego komentarza, Bo:
Jest od momentu powstania tematu notka, żeby nie robić mi spamu w temacie, kiedy jeszcze nie miałam opcji usuwania i edytowania postów. Jakby tej adnotacji na dole nie było, to fakt, ktoś mógłby się o to wkurwić.
I tak, sam wątek...został przerpiony, więc warto o tym wspomnieć.
Poproszę informacje na temat nowo przybyłych jedi, żołnierzy i kogo tam jeszcze, żebym mogła uzupełnić te poważniejsze informacje.
Ja tam nie widzę żadnej autokracji itp. xd Szczerze powiem, że jak wszedłem w post o aktualnym stanie Tarczy i zobaczyłem te różne komentarze, które faktycznie nie miały nic wspólnego z danym postem, to od razu sobie pomyślałem, że to powinno być usunięte. A jeżeli chodzi o Sindo, to tutaj wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłoby zapisanie tego RP jako wątek poboczny ze wstawionym zdjęciem, bo w sumie, stan Tarczy ma chyba mało wspólnego z wyglądem jakiejś postaci
Talym- Admin
- Liczba postów : 332
@up Racja polac mu :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
- Liczba postów : 656
Talym nie pije XD Mistrzyni Witma by mnie zatłukła
Talym- Admin
@Shurr, Co do Twojego komentarza w odpowiedzi na mój komentarz, to wiesz, ja trochę anarchistą jestem i nie lubię jak ktokolwiek kontroluje cokolwiek
WIdzisz ELis ... tak sie burzy lód Tańczcie moje marionetki Nie no żartuje Kocham was fszystkich tak jak moje głosy w głowie ... podobają mi się nowe teksty chopaki ( to są w agencjach towarzyskich ... a my jesteśmy młode wilki ) zastanawia mnie kto pomógł Kamzo ... Pansia pacze na CIe ty mały buntowniku Ty:D
Skoltus- Agent
- Liczba postów : 677
Sylph jedna uwaga. Ta planeta to nie bylo Voss tylko cos w scislym centrum galaktyki. Planeta bez nazwy
Eliphas- Zarząd Tarczy
No i poprawiłam, nawet nadałam jej nazwę WSP-17b (na cześć WASP-17b). Bo dobrze jest znać nazwę planety, na którą się leci XD
Sylph- Sith
ok :-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
@Sylph Fajnie napisane. Ja bym tak nie umiał, bo zaraz napakowałbym rozdętych opisów i zrobiłaby się długa i nudna kobyła, której nikomu nie chciałoby się czytać.
P.S. WASP? Interesujesz się astronomią?
P.S. WASP? Interesujesz się astronomią?
Ale twoje Przebudzenie to jest na Repach, a moje na Impach ( i dotyczy tego ze wreszcie Elip ruszył tyłek, ale to będzie w odcinku drugim)
Sylph- Sith
Brawo Ansik, niezle opowiadanie. Wciaga jak heroina. Twoja niespotykana umiejetnosc operowania slowem jest naprawde na wysokim poziomie, no normalnie nie moglem sie oderwac poki nie przeczytalem calego. Oby tak dalej. ;-)
Eliphas- Zarząd Tarczy
<3 loff loff dziękuję Ci, moze Nobla dostanę :v
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
Ansarras, to na końcu oznacza "co dależało dowieźć"? XD
Talym- Admin
Talym nieee xd
To nie majca :p
Pomieszalo mi się z cdn... Aah za dużo majcy w moim zyciu i tak się to konczy.
To nie majca :p
Pomieszalo mi się z cdn... Aah za dużo majcy w moim zyciu i tak się to konczy.
Ansarras- Sith
- Liczba postów : 695
"Zagubiony w czasoprzestrzeni" to przewspaniała pozycja, będąca jednocześnie jednym z największych skarbów współczesnej kultury polskiej. Pomimo, że niedawno została wydana, już bezlitośnie udowadnia nam problemy, z którymi rodzime społeczeństwo nie może sobie poradzić od lat.
Pod genialnymi, wyrazistymi kreacjami bohaterów dramatu, absurdalnym humorem i szeregiem środków wyrazu przypisanych grotesce, Ansarras ukrył głębokie i palące treści. Bezlitośnie wytyka upadek obyczajów, odejście od dziedzictwa przodków w imię buntu, który zaprowadził nowy porządek pogłębiający jedynie rozprzestrzeniający się chaos. Autor porusza wątek idei wolności, wypaczonej go granic absurdu i usprawiedliwiającej wszelkie niegodziwości oraz gwałty zadane w bezlitosnym konflikcie pokoleń.
"Zagubiony w czasoprzestrzeni" to lektura wyjątkowa, której nie można czytać bezrefleksyjnie i jedynie w celach czysto rozrywkowych. Ansarras zawarł w niej przesłanie i ostrzeżenie, które zostało gdzieś zagubione we współczesnym świecie.
Pod genialnymi, wyrazistymi kreacjami bohaterów dramatu, absurdalnym humorem i szeregiem środków wyrazu przypisanych grotesce, Ansarras ukrył głębokie i palące treści. Bezlitośnie wytyka upadek obyczajów, odejście od dziedzictwa przodków w imię buntu, który zaprowadził nowy porządek pogłębiający jedynie rozprzestrzeniający się chaos. Autor porusza wątek idei wolności, wypaczonej go granic absurdu i usprawiedliwiającej wszelkie niegodziwości oraz gwałty zadane w bezlitosnym konflikcie pokoleń.
"Zagubiony w czasoprzestrzeni" to lektura wyjątkowa, której nie można czytać bezrefleksyjnie i jedynie w celach czysto rozrywkowych. Ansarras zawarł w niej przesłanie i ostrzeżenie, które zostało gdzieś zagubione we współczesnym świecie.
Elisas- Jedi
- Liczba postów : 238
Strona 7 z 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Strona 7 z 13
Pozwolenia na tym forum: