Jak czytać
Strona 1 z 1
Jak czytać
Ponieważ Epizod2 został trochę rozbudowany o wątki poboczne, które nie zawsze swoją fabułą ocierały się z głównym wątkiem postanowiłem ułożyć je chronologicznie:
Prequelem Epizodu2 jest historia Darth Aye'asha'ee w wątku Sith'ari - Droga ku przeznaczeniu. W tym temacie mam jeszcze w planach opisanie jeszcze jednej historii Aye'asha'ee, która powinna wyjaśnić większość niedopowiedzi Epizodu2.
Jak zapewne część z was zauważyła brakuje części 1 wątku głównego. Cóż autor posta usunął go ponieważ stanowiło to jego własność intelektualną i miał na to ochotę. Opiszę pokrótce co było opisane w tej części: był to sen Sary Ghat, byłej Jedi, która walczyła w Tarczy o bezpieczeństwo Republiki. Opisywał jej wspomnienia z przeżyć na Oriconie. Opisywał to co zdażyło się jej i generałowi Gelu po opuszczeniu obozu Tarczy - ich spotkania z tajemniczą Lady Sith, która z nieznanych powodów uratowała Dartha Oz'maka oraz jednego z najemników. Z tego spotkania wróciła tylko Sara w tak słabym stanie, że po dotarciu na Coruscant zapadła w śpiączkę. Generał Gelu nie wrócił z Oricon.
W przypadku jakiś błędów proszę o info na PM albo w wątku Dyskusja.
- Część 0 - Prolog
- Część 2 - Ścieżka Jedi, część 1
- Rozterki błękitnej Jedi #1
- Znowu w szkole #1
- Część 3 - Poszukiwania, część 1
- Część 4 - Poszukiwania, część 2
- Przyszłość ponad przeszłość #1
- Rozterki Błękitnej Jedi #2
- Część 5 - Zdrajca
- Przyszłość ponad przeszłość #2
- Część 6 - Ścieżka Jedi, część 2
- Rozterki Błękitnej Jedi #3
- Znowu w szkole #2
- Część 7 - Tortura
- Część 8 - Punkt przełomu
- Przyszłość ponad przeszłość #3
- Część 9 - Gelu
- Część 10 - Sith'ari
- Salorus - Ja, Jedi
- Znowu w szkole #3
- Tarcza wychodzi z cienia
- Rozterki Błękitnej Jedi #4
Prequelem Epizodu2 jest historia Darth Aye'asha'ee w wątku Sith'ari - Droga ku przeznaczeniu. W tym temacie mam jeszcze w planach opisanie jeszcze jednej historii Aye'asha'ee, która powinna wyjaśnić większość niedopowiedzi Epizodu2.
Jak zapewne część z was zauważyła brakuje części 1 wątku głównego. Cóż autor posta usunął go ponieważ stanowiło to jego własność intelektualną i miał na to ochotę. Opiszę pokrótce co było opisane w tej części: był to sen Sary Ghat, byłej Jedi, która walczyła w Tarczy o bezpieczeństwo Republiki. Opisywał jej wspomnienia z przeżyć na Oriconie. Opisywał to co zdażyło się jej i generałowi Gelu po opuszczeniu obozu Tarczy - ich spotkania z tajemniczą Lady Sith, która z nieznanych powodów uratowała Dartha Oz'maka oraz jednego z najemników. Z tego spotkania wróciła tylko Sara w tak słabym stanie, że po dotarciu na Coruscant zapadła w śpiączkę. Generał Gelu nie wrócił z Oricon.
W przypadku jakiś błędów proszę o info na PM albo w wątku Dyskusja.
Col'sheer'ee- Strażnik Holocronów
- Liczba postów : 1206
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: